2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25710 بازدید | 242 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش شکمتون شل نشد؟درده بعدش زیاده؟

باور کنید من اصلا از روز سوم ب بعد درد نداشتم...خواهرم و زن داداشم و خودم شکم نداریم چون تناسب وزن رو رعایت کردیم..از بعد از سزارین میشه گن بست...خیلی خوبه...واقعا راضیم

برو بیمارستان ابان تهران عالیه هاااا من چندشب پیش رفتم اونجا برای طبیعی بماند ک زایمانم پیشرفت نکر ...

خیلی حواست به تکونای بچت باشه 

طلا نداری بفروشی بلکه اجازه بدن سزارین کنی؟

من با اینکه طرفدار طبیعی هستم اما برای شما دیگه جواب نمیده باید سزارین بشی خطرناکه شرایطت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم اپیدورال شدم بعد تزریق واقعا درد قابل تحمل شد البته ک بدن ادما باهم فرق داره

هزینه اضافی بابتش میگیرن؟و اینکه اورژانسیم بری برا زایمان اپیدورال میکنن یا نه باید دکتر خودت باشه و نامه داشته باشی؟

گفتن برو تا41هفته صبر کن😭

واااای من استرسیم

نمیخوام انقدرصبرکنم الان اول39ام

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
۴۰ هفته که دیگه ختم بارداریه....مگه نیست؟

نه 42آخرشه

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه

من بهم پیشنهاد اپیدورال شد قبول نکردم چون بچه اولموبود از میزان درد خبر نداشتم بعد چند ساعت درد شدید از دکتر خواستم برام تزریق کنن خیلی درد رو کمتر کرد تا جایی که یه چرت خوابیدم وقتی هم بچه به دنیا اومد و بعدشم ماساژ رحم چیزی حس نگردم

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون

سزارین هم که باشی، زایمان، نشونه داره، نشونش هم درد یا پاره شدن کیسه آبه...

ولی درکل درد زایمان طبیعی هم قابل تحمله، ولی امان از بخیه های ناحیه پرینه😭😭😭

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
گفتن برو تا41هفته صبر کن😭

منم ۴۰ هفته رفتم بیمارستان گفتن برو ۴۱ هفته بیا وای هر روز نوار قلب بگیر 

منم روزانه دمنوش گل گاوزبون‌ و تخم شوید میخوردم 

رابطه زیاد پیاده روی خیلی زیاد ماساژ ناحیه پرینه 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خیلی حواست به تکونای بچت باشه  طلا نداری بفروشی بلکه اجازه بدن سزارین کنی؟ من با اینکه طرفدار ...

هواسم هست پیاده روی رو بیشتر کردم

ن بابا شرایطمون خیلی بدع اصلا امضامو بخونی متوجه میشی

فقط برام دعا کن دوستم💖

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

هزینه اضافی بابتش میگیرن؟و اینکه اورژانسیم بری برا زایمان اپیدورال میکنن یا نه باید دکتر خودت باشه و ...

نه نامه نمیخواد

امپولش جدا هزینه داره

دهانه رحم ک ۵ سانت رسید اگ خواستی میگی بعد دکتر بیهوشی برات میزنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️