2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی بدون درد داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25716 بازدید | 242 پست
بچع ها من هفته چهلم چیکار کنم دهانه رحمم باز بشه اصلا پیشرفت نداره زایمانم ک بچه بدنیا بیاد با امپول ...

نزديكى بدون جلوگيرى كن

بشين پاشو برو اروم

تحريك نوك سينه روزى سه بار هر بار ١٥ دقيقه

خاكشير و گلاب بخور

گل گاوزبون و نبات بجوشون بخور

به نظر من سزارین به غیر از اجباری بودن اشتباه محضه دلایل زیادی هم براش دارم لطفا اگه مخالفین ریپلای ...

اتفاقا همیشه طبیعیا میریزن وسط که دنیا رو قانع کنن طبیعی بهتره...اینجانب و کل خاندانم سزارین شدیم و بسیار هم راضی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیمارستان مریم اجازه میده همسر موقع زایمان کنار زنش باشه؟

برو بیمارستان ابان تهران

عالیه هاااا

من چندشب پیش رفتم اونجا برای طبیعی بماند ک زایمانم پیشرفت نکرد اومدم خونه

همش مادرم و همسرم پیشم بودن مراقبت هم 20

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

من انجام دادم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به نظر من سزارین به غیر از اجباری بودن اشتباه محضه دلایل زیادی هم براش دارم لطفا اگه مخالفین ریپلای ...

من طبیعی زایمان کردم خیلی خیلی راضی بودم و واقعا تواتایش‌ رو داشتم از اطرافیان من ۹۰‌ درصد سزارینی‌ ها ناراضی بودن و از عوارض بعدش گفتن 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
بچع ها من هفته چهلم چیکار کنم دهانه رحمم باز بشه اصلا پیشرفت نداره زایمانم ک بچه بدنیا بیاد با امپول ...

خب دیگه باید سزارینت کنن

اگه آمپول هم زدن و شروع نشده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
من طبیعی زایمان کردم خیلی خیلی راضی بودم و واقعا تواتایش‌ رو داشتم از اطرافیان من ۹۰‌ درصد سزارینی‌ ...

یکم برای ماکه میخوایم زایمان کنیم و استرس داریم بگو

من شبا ازاسترس درست نمیخوابم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.