2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته چیکار کنم بچه ها

58 بازدید | 8 پست

خیییلی ناراحتم 

اصن همه غم دنیا تو دل منه 

واااایییی

اعصابم خورده

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تنهام یکی دوماهه کات کردم

بیخیال با یکی دیگه آشنا شو. میدونم میگی انگار به همین سادگیه و دلم پیششه و... آشنا شو شیش ماه دیگه به الانت میخندی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بیخیال با یکی دیگه آشنا شو. میدونم میگی انگار به همین سادگیه و دلم پیششه و... آشنا شو شیش ماه دیگه ب ...

اصلا بیرون نمیرم کسی ببینه منو

و اینک واقعا خسته م از این روابط پوچ :(

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

اصلا بیرون نمیرم کسی ببینه منوو اینک واقعا خسته م از این روابط پوچ :(

برو کم کم انگیزش هم میاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.