2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 91 پست
امضات واقعیه تجربش هم کردم مهربون بودم چوبشو خوردم الان تلخ تلخم اما همه دوسم دارن🤨

منم چوبشو خوردم،دیگه نمیخوام مهربون باشم،مهربونی رو تو وجودم کشتن.اما منو هیچکس به جز پدرم دوست نداره و شاید مادرم👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحال حاضر زندگی

خیلی حق به گردنمه😭😭😭😭😭

زندگی فقط بخاطر ادا کردن حقهایی که به گردنمه

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
منظورت خودکشیه دیگه 😜

آره. خودکشی رو بیشتر برای مرگ میپسندم😌

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
زندگی همراه با دلیله کلا بدون دلیل طرف می ره خودکشی میکنه مرگ بدون درد هر چی زندگی شیرینی دارم به ...

من دلیل ندارم ۱بار خودکشی کردم نمردم دعا میکنم بمیرم باز خودکشی خواستم کنم ولی بخاطر جهنمی شدنش😑🙏مرتب منصرف میشم

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  
از مرگ باتصادف متنفرم..چون بابامو ازم گرفت😑لعنت ب اون روز نحس😑😢

خدا رحمت کنه روحشون شاد منم پدرم سکته مغزی کرد بعد ۱۲ روز کما ایست قلبی کرد البته من اون موقع ۶ سالم بود الان ۲۴ سال😔

مرگ تو خواب بمیرم 😞

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم چوبشو خوردم،دیگه نمیخوام مهربون باشم،مهربونی رو تو وجودم کشتن.اما منو هیچکس به جز پدرم دوست ندار ...

خوبکاری میکنی منم مث تو شدم😜

یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه  

اخه زندگی وقتی پول نداشته باشی چطوری شیرینه؟

پول هست رفاه هست تفریح هست سرمایه ی کار و پویایی هست دوست هست....

و میدونی پیشرفتم میکنی 

ولی من ب شخصه پول نداشته باشم خودمو میکشم

الان در حدی داریم ک فقط شکممونو سیر کنیم ....بازم شکر

سلام

حالا که زشته برای مرگمون پلن بچینیم

ولی من هنوز دلم میخواد توی این دنیا غوغا به پا کنم😅

فک میکنم مرگ در یه لحظه اتفاق میافته، پس میخوام تا اون لحظه نیومده حالش و ببرم و تاجایی که میشه به همه کمک کنم،نمیدونم چرا😅

خوبکاری میکنی منم مث تو شدم😜

بهترین کاره.بیخیال الان همه کاربرا میریزن سرم👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈