2777
2789

سلام داستان زندگیم و تو تاپیکای قبلیم هست ولی الان همشو میگم نظراتونو بگین

من ۸ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم یکی ۷ ساله یکی یک سال و نیم دختر و پسر من زیاد مشکل داشتم با شوهرم بعد سه ساله پیش رفتم قهر خو نه بابام و تا پای طلاق و اجرا گذاشتن مهریه رفتم و بعد قول داد و حق طلاق و داد و من برگشتم اومدم بعد از سه ماه دیدم با یه خانمی داره چت میکنه خلاصه داد و بیداد را امداختم و گفت اشتباه میکنی و اینحرفا من خر شدم چیزی نگفتم تا اینکه الان همه موضوع برام روشن شده این آقا با یه خانم شوهردار که دوتا بچه ام داشته دوست میشه این خانم بهش وکالت تام میده بره طلاق بگیره انگار عاشق هم میشن بعد اون خانم میگه من ۱۵۰ میلیون بهت میدم هم مهریه زنتو بدی هم خونه زندگی بگیری که با هم زندگی کنیم بعد ۱۵۰ میلیون و میده به شوهرم بعد الان تازه ۳ ماهه طلاق گرفته ولی انگار باهم بهم زدن حالا شوهرم دنبال دعا نویس رفته بود که برشگردونه و کلی خرج و اینحرفا که دختره انگار برنگشته بعد همه جور رابطه داشتن باهم حتی وقتی شوهر داشته من همه اینارو دیدم و فهمیدم همه حرمتها از بین رفته دخترم کلاسه اوله همش خونمون بحثه چون من نمیتونم فراموش کنم خودشم نمیخواد فراموش کنه و میگه بخاطر دخترم که کلاسه اوله بمون بعد برو ولی واسه من سخته نمیتونم دارم عذاب میکشم خودم یه شهره دیگه ام مامانم اینا یه شهر دیگه تنهام اینجا ولی همه ماجرارو واسه پدر شوهر مادر شوهرم گفتم اونا طرف منن ولی فایده نداره حرف شنوی از اونا نداره حالا کسی تجربه و نطری داره بگه حالم داغونه موندم تو برزخ

قهرمان زندگی خودت باش

سلام اسی جونم بی زحمت این تاپیکمو گزارش بزن برای ارامش قلبت ۵ تا صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5549014/اسکیرین-شات-منو-و-دوستم-عکس-پست-اول-باز-بهم-م

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

مردا چشونه 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

عزیزم طلاق بگیر

این شوهرت معاشرت کردن باهاش هم ادم باید کفاره بده بس ک لجن هست.. این فضا فقط خیانت رو تو چشم بچه ها عادی جلوه میده و باعث میشه اعصاب و روان بچه بهم بریزه شما هم ک حق طلاق داری حق و حقوت بگیر یه لقد بزن در ک و ن ش و برو پی زندگیت بعدم همچین شوهری داشتی بچه دومی برای چی اوردی... شما فقط داری بااینجا موندت بچه هات بدبخت میکنی... تمام

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

خیلی چیزا مهمه

مثلا اینکه نظر خانواده ت چیه

اگه بخوای برگردی پیششون استقبال میکنن

شوهرت حضانت بچه ها رو میده بهت

وضعش چطوره

چیزی به نامت هست

پس انداز داری

تحصیلات داری

کار. و حرفه ای بلدی

خیلی چیزا مهمه برای زندگی بعد از طلاق

چون بچه داری باید به بچه هات فکر کنی که زندگیشون بعد طلاق بهتر میشه یا الان بهتره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

اون 150 میلیون چیشد؟حداحقل اونو بگیر خشک وخالی هرگزنرو.بچه هارو بزاربراش.نهایت نمیتونه نگه داره میاره میده به خودت.دست خالی نریااا.بدبختش کن روز خوش نبینه بعدبرو

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
منم نطرم طلاقه امروز میرم خونه بابام اینا

واقعا واسم جالبه من اصلا بچه نمیخ استم وقتز با این خانم بوده منو حامله کرده که من نرم من تا پای انداختن بچمم رفتم و گفت ازت شکایت میکنم و اینحرفا من ترسیدم وگرنه من اصلا نمیخواستم خودش با حقه و کلک این کارو گرد 

قهرمان زندگی خودت باش

من  بودم طلاق ميگرفتم  

قبلا هم تو همچين موقعيتي بودم و جدا شدم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب