2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 112 پست
اصلا بهت حق نمیدم روحیش خرابه باید کنارش باشی توبدتر جاتوجداکردی  دردشو دوبرابر کردی  اون ...

میدونم میدونم..ولی چرا هی این حرفو میزنه بهم؟...خوب ازدواج نمیکرد ک مامانش تنها بمونه

بدجور، من وقتی دعوا میکنیم یه حدی واسه حرفام نگه میدارم ولی اون هرچیزی که بیشتر دلمو بشکنه به زبون م ...

وای من امشب دیگه از حد گذشتم از دهنم هرچی دراومد گفتم وای حالم از خودمم به هم میخورده نزدیک پریده اعصابم نمیکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ظهری رفتم خونه مادرش تا از در رفتیم داخل گفت برو چای درست کن منم گفتم الان خوردیم آمدیم چهارساعت اونجا بودم هی گفت برو چای درست کن نرفتم که نرفتم آخری رفتم میوه آوردم خوردم آمدم 

دم آمدنی گفت چرا چای درست نکردی گفتم میوه خوردم چای نمیخواستم کلن زدم خودم کوچه علی چپ

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
من درست متوجه نشدم 🧐منظورش از "نباید از خونه درمیومدم" ازدواج نکردن بوده؟  و اینکه شما گفتید" ...

گفتم چرا تنهایی رفتی سر خاک مادرت...چون چند باریم تنها رفته بود منم میگم با هم بریم...چرا هی تنها میری.یکی ببینه میگ این عروسه چرا نمیاد...هی گفت من نباید از مامانم جدا میشدم منم گفتم خوب ازدواج نمیکردی ک از اون خونه دربیای

من شوهرم ۱۶ ساله مادرش از دست داده ولی تا میره سر خاکش انگار روز اول فوت کرده درکش کن وقتی گرفته اس کلیک نکن روش درضمن هیچوقت جدا نخواب از شوهرت حتی اگه باهم قهرین  کم کم تاثیر منفی میزاره رو زندگیتون

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

وای من امشب دیگه از حد گذشتم از دهنم هرچی دراومد گفتم وای حالم از خودمم به هم میخورده نزدیک پریده اع ...

بنظرم وقتی دو نفر که همو دوس دارن و میدونن این دعوا تمام میشه و میگذره نباید تو عصبانیت همه چیو به آخر برسونن، شوهره منم گردنبندی که تازه خریده بودم از گردنم درآورد که میخوام بفروشمش تو این وضعیت اقتصادی چرا خریدیش درصورتیکه من از حقوق خودم خریدمش و به اون ربطی نداره حس میکنم مسی پرش کرده و احتمالا مادرش

گفتم چرا تنهایی رفتی سر خاک مادرت...چون چند باریم تنها رفته بود منم میگم با هم بریم...چرا هی تنها می ...

خو شاید دوس داره خلوت کنه باهاش 

اولین زنی هستی ک دیدم ک بعد تاپیک گله از شوهر و بددهنی بعضی کاربرا از شوهرت دفاع کردی دمت گرم😂 جاتو ...

آخه خوب دوسش دارم...دوست ندارم کسی بهش توهین کنه دلیل نمیشه چون دعوامون شده دوست داشتنش فطع بشه ک...میرم...آروم بشم میرم

بنظرم وقتی دو نفر که همو دوس دارن و میدونن این دعوا تمام میشه و میگذره نباید تو عصبانیت همه چیو به آ ...

منم حد نگه میدارم ولی امشب گند زدم اصلا سعی نمیکردم ساکت شد هی دوست داشتم بیشتر و بیشتر بگم خودشم کلماتی که غرورشو بشکنه 

آخه خوب دوسش دارم...دوست ندارم کسی بهش توهین کنه دلیل نمیشه چون دعوامون شده دوست داشتنش فطع بشه ک... ...

افرین که روش حساسی تبریک میگم