2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 112 پست
خدا به دلت ارامش بده . بنظر من جای خواب جدا کردن فقط زمتنی درسته که خدایی نکرده خیانتی دیده باشی و ب ...

میدونم کارم اشتباهه..چند دقیقه دیگ‌میرم سر جام..الان خیلی عصبیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو روزه باشوهرم دعوا کردم در اتاق بستم که نیاد پیشم اونم نیومد جدا خوابیده خیلی خیلی ازش دلخورم

من مخالف جدا کردن جا بودم الان انقدر عصبانی ام هرچی التماس کرد برم پیشش نرفتم 

درسته دعواموندشده ولی دوست ندارم اینجوری دربارش حرف بزنید...

اینقد این مکافات تو رو گشیدم

ک از هرچی مرده حالم بد میشه

اینا ارزش طرفداری ندارن عزیزم

چون جای جاش بچع مامان شون هستن 

و تو هیچی ب هیچی

درسته دعواموندشده ولی دوست ندارم اینجوری دربارش حرف بزنید...

اولین زنی هستی ک دیدم ک بعد تاپیک گله از شوهر و بددهنی بعضی کاربرا از شوهرت دفاع کردی دمت گرم😂 جاتو جدا نکن ولی..پشتت رو بکن بهش بخواب ولی جاتو جدا نکن..نذار عادی بشه

جوابت درست نبوده یعنی چی که گفتی پس چرا اومدی منو گرفتی،مسائل رو قاطی نکنید،تاهم اعصاب خودتون آروم ب ...

خوب یه جور حرف زد ک انگار من مقصرم..یعنی به خاطر من از پیش مادرش اومده...خوب به من چ

عزیزم .، منظورش این نیست که شمارو دوست نداره و نباید باهاتون ازدواج میکرد. مادرش فوت شده، دلش گرفته، شاید احساس میکنه در قبال مادرش کوتاهی کرده و در مرگش مقصره.شما دلداریش بده،بگو اشتباهی نکردی.تو این شرایط درکش کن