2777
2789
عنوان

جاریم حسوده .چشم و هم چشمی میکنه.

3073 بازدید | 24 پست

من تازه  یک ساله عروسی کردم

با کسی مشکل ندارم خوشبختانه و اذیتی از هیچکس نیست بهم

فقط حسادت ها و چشمو هم چشمی جاریم خستم کرده و حرصم میده

جلو هم با احترام هستیم مثلا .چون اصلا من زیاد باهاش کاری ندارم و موقع لزوم هم کلام میشم باهاش چون ثابت کرده شعور هم صحبتی نداره😆

خلاصه وضع همسر من خیلی خیلی بهتره.منم هم از لحاظ تحصیلات و قیافه  و تیپ خداروشکر سر تر هستم.و تو فامیل هم چون مشکلاتی به وجود اورده زیاد کسی دوسش نداره ولی چون من بی آزار هستم تعریفم تو فامیل زیاده

ولی به نظر میاد جاریم خودشو خیلی قبول داره و گاهی منو تخریب میکنه و خودشو میبره بالا من چیزی نگفتم زیاد بهش.چون حوصله دعوا رو ندارم

ولی بدتر شده و به جای اینکه من فخر بفروشم اون فخرو پز پز راه انداخته

معمولی هستن ولی جوری رفتار میکنه که خیلی سر تر از منه.منم ضایش نکردم تاوحالا

تو خونم هر چی باشه سریع میخره مثل همونو.هر کاری کنم سریع میکنه.یعنی کلا آب بخورم اونم میخوره.وجوری رفتار میکنه که از اول خودش میخاسته و از من چشمو هم چشمی نکرده

اوایل به هیجام نبود.ولی دیگه خیلی رو مخه.احساس میکنم دارم مریض میشم.و گاهی حرفام میمونه تو دلم

گاهی خیلی کم جوابش رو میدم.ولی اون عفریتس کلا و موذی !

کلا با این کاراش رو اعصابمه.

واقعا جاری عقده ای داشتن سخته.که خودشو میخاد به هر دری بزنه که بگه من عقب تر از تو نیستم

تازگیا کرم افتاده جونم هر چی از من تقلب میکنه من بیشتر میخرمو میخورمو میپوشم تا یه جا خسته شه وا بده!!حالا بچرخ تا بچرخیم راه انداختم

چیکار کنم !؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه تو به تدریج قطع کن باهاش  😂

تو یه ساختمانیم متاسفانه.نمیشه از همه چی خبردار میشیم🥲گرچه اصلا نمیرم نمیام.ولی بازم به واسطه مادر شوهر و شوهر خبر داره از همه چی!😆

یه خورده از اون اعتماد به نفست کم کن حالمونو بهم زدی😷🤢

واقعیت زندگیمو گفتم .چون هر چی بکنم میکنه.حتی شیوه لباس پوشیدن و ارایش و حتی وسایل خونه.کجاش خود برتر بینه😅بازم مرسی

اینکه میگی انقدر میخرم و .. بچرخ تا بچرخیم

به ضررت تموم میشه

چرا؟

چون به خودت میای میبینی همه زندگیت شده جاریت و چشم و هم‌چشمی

اصلا زندگی کردن و ارامش یادت رفته

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
من حس میکنم. خودت حسودی...  و کلا خود برتر بین..

نمیدونم ولی .خب چون جزییات کامل زندگیومو گفتم اینجور حس کردید.من مشکل اصلیم کپی برداری اون از زندگیمه.کلا خونش شده شبیه خونه من.لباساش شبیه من.همه چیزش رو چند روز بعد اینکه من گرفتم میره درست مثل همونو میگیره حتی نتونه بگیره هم هی میگه که میخام ها  از اونی که گرفتی ولی فعلا حالشو ندارم .مثلا تا اشپزی کنم بوش میاد تو ساختمان میپرسه .و فرداش دقیقا همونو میذارع و اطلاع هم میده فلانی منم گذاشتم ها!

چرا همیشه اینجا جاری ها حسود و بدن شما خوب و زیبا تو اگر به هیج جات نبود تایپیک نمیزدی براش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینکه میگی انقدر میخرم و .. بچرخ تا بچرخیم به ضررت تموم میشه چرا؟ چون به خودت میای میبینی همه زند ...

دقیقا منم نظر میخام که چیکار کنم.از شرش خلاص شم.و کاراش برام بیتفاوت باشه