2777
2789
عنوان

جاریم حسوده .چشم و هم چشمی میکنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 24 پست
چرا همیشه اینجا جاری ها حسود و بدن شما خوب و زیبا تو اگر به هیج جات نبود تایپیک نمیزدی براش 

من نظر مخام مشگل حل شه

خودم با زبون خودم گفتم اذیت میشم.

من شاغل هستم کارمم درامدم خوبه.ولی خب انقدر کوبیده منو کارمو و اینکه میگه تو نیاز داری کار میکنی! از من یادبگیر خانمی میکنم.در صورتی که اصلا نیاز مالی ندارم.خلاصه از هر روشی میخاد تخریب کنه. و من جوابش رو ندادم.کهواحساس میکنم مشکل از منه.یه ذره بیزبونم اونم میتازونه😄😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی .خب چون جزییات کامل زندگیومو گفتم اینجور حس کردید.من مشکل اصلیم کپی برداری اون از زندگیم ...

میدونی چرا گفتم..

خون فکر میکنی چون وضعتون بالاتره... یا شاید خوشگل تری و...

انتظار داری در برابرت جوری رفتار کنه که دست پایین رو داشته باشه ..

دوست داری برتر باشی...

چیکار داری ک چیکارا میکنه.. 

واسه ی خودت زندگی کن... 

هر چی دوست داری بخر.. ولی نه برای فخز فروشی...

اصلا ب اون فکر نکن.. تا ارامش بگیری.. 

من جات باشم.. ازین جایگاه پوشالی یکم میام پایین.. 

حتی بهش اجازه میدم که فکر کنه اون بالاتره.. تا دست ازین بازی مسخره برداره.. 

دقیقا منم نظر میخام که چیکار کنم.از شرش خلاص شم.و کاراش برام بیتفاوت باشه

اول روی خودت کار کن

مهم اینه خودت میدونی از لحاظ اقتصادی اوکی هستی نیازی به دیده شدن و تعریف نداری 

دیده شدن و تعریف همیشه خوب نیست

گاهی خوبه تو حاشیه بود برای ارامش

استارتر قطعا شما هم تو رفتار ایشون کاملا بی تقصیر نیستی

باهاش صحبت نکن

اگر دیدی داره صحبتهای مد .. میکنه بلند شو برو یا صحبتو قطع کن یا با گوشی مشغول شو

بهترین کار اینه حریم ها حفظ بشه حتی صحبت کزدن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
میدونی چرا گفتم.. خون فکر میکنی چون وضعتون بالاتره... یا شاید خوشگل تری و... انتظار داری در برابرت ...

مشکل این نیس که نخره یا نداشته باشه.میگم بخر کپی نکن.خودت سلیقه به خرج بده.خودت فکر داشته باش.کپی کاری نکن.

من مشکلم اینه اصلا جوابشو نمیدم زیاد.اونم‌سو استفاده میکنه و میتازونه .از کپی کردن و تخریب کردن بگیر تا...من کاری به کارش ندارم.ولی تازگیا شدید کرده کلا که به چشمم اومده واقعا

نمیدونم ولی .خب چون جزییات کامل زندگیومو گفتم اینجور حس کردید.من مشکل اصلیم کپی برداری اون از زندگیم ...

تو  دلت می خواد خاص و متفاوت باشی که البته طبیعیه ولی  با دکوراسیون خونه و آشپزی و تیپ و ... که خیلی سطحی دم دستیه و هر کسی براحتی می تونه باهات وارد رقابت بشه

به نظر من بیخیال این موضوع  غدا و لبا س و غیره بشو رو توانایی های فردی خودت که مختص خودته تکیه کن استعداد و مشخصه ای مختص خودت هست و در اون مورد اونقدر خوب شو که کسی نتونه باهات رقابت کنه حداقل نه کسایی امثال جاریت

عزیزم اول اینکه چرا ب اعمال دیگران ب دید مثبت نگاه نمیکنی؟ سلیقه ات رو دوست داره و شبیه شما رفتار میکنه

اینکه خیلی خوبه ! 

دوم اینکه انقد قضاوتش نکن‌!شاید اخلاقش اینطوره

سوم اینکه اون مختاره هرطور ک دلش میخواد رفتار کنه به کسی مربوط نیست

هروقت ک ب شما گیر داد چرا فلان کردی شماهم میتونی‌بپرسی چرا شبیه من چیدمان خونت رو چیدی!

چهارم اینکه یکم از اعتماد بنفس کاذبتون کاهش بدین و فروتن باشید 

با بزرگ دیدن اون یا با بزرگ کردن خودتون کسی بزرگ نمیشه رفتار ادم هاست ک بهشون بزرگی میده

پنجم هم اینکه ب فرض ایشون مریضه ب حسادت باشه شماهم میخوای دچار بشی ب این مریضی؟ 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
عزیزم اول اینکه چرا ب اعمال دیگران ب دید مثبت نگاه نمیکنی؟ سلیقه ات رو دوست داره و شبیه شما رفتار می ...

خیلی ممنونم از جواب خوبتون.من‌خودم مریض شدم حس میکنم.اومدن تاپیک زدم بی طرف نظر بدید که الان میبینم شاید خودمم اشتباهاتی داشتم قطعا.البته خیلی چیز های تو این شرایط دخیله ولی من خودم حدود یه ماه هستش که افتادم رو دور لج.و احساس میکنم دارم به خودم اسیب میزنم.

و میخام جلوشو بگیرم و کلا برای خودم زندگی کنم.و به این بازی کثیف وارد نشم کلا.یا بیام هر چه سریع تر بیرون

خیلی ممنونم از جواب خوبتون.من‌خودم مریض شدم حس میکنم.اومدن تاپیک زدم بی طرف نظر بدید که الان میبینم ...

افرین عزیزدلم 

این بازی بچرخ تا بچرخیم هیچکس رو بیشتر از خودتون آزار نمیده

کاری میکنه ک تخم نفرت تو وجودتون کاشته بشه

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا