2777
2789
عنوان

ینی ممکنه هیچوقت کرونا نره?😭

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست
چرا ساختن ولی کو تا واکسن بیاد ایران؟؟؟بعدشم انقدر تبلیغات منفی علیه واکسن میکنن که خیلیا اعتمادشون ...

پس امیدی نیس😩

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فعلاکه واکسن فایزر شش نفرو کشته اونایی که داوطلب بودن

خدایی?😮

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما واکنسنش کلی پولشه همه که پولشو ندارن بدن 

کادر درمان،ورزشکارا و پولدارا و اینا هم بزنن کلی کم میشه بهر حال زنجیره انتقال قط میشه کم کم شاید اصلا ما واکسن نزدیم رفت،بعدم مجانی تو بهداشت برامون بزنن😂

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
اره تازه گفتن اونایی که الرژی دارن اصلا نباید این واکسنو بزنن والا نصف ایرانیا هم الرژی رو دارن

😯😯😯این چی بود به سرمون اومد

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
کادر درمان،ورزشکارا و پولدارا و اینا هم بزنن کلی کم میشه بهر حال زنجیره انتقال قط میشه کم کم شاید اص ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐😂😂😂😂

همونو بگو والا داشتیم زندگیمونو میکردیما حالا اون یه ذره دلخوشی هم که داشتیم قدر ندونستیم

اره من یه زمانی از بعضی مهمونیا بدم میومد میگفتم حوصلشو ندارم و .... اما الان فهمیدم که واقعا دور هم بودن یه نعمته😔