2777
2789
عنوان

من آدم معروفی هستم😎

109 بازدید | 13 پست

توی مدرسه میرم دخترا میپرسن اسمتون چیه خانم میگم فلانی بعد داد میزنن اسمشو فهمیدیم اسمشو 

فهمیدیمممم فلانی بیا خانم هم اسمته خخخخ

یه مدرسه دنبال فهمیدن اسم منه

میگم دخترا یه دونه خودکار بدید همشون خودکار بدست میان سمتت خانمم لطفا خودکارو منو ببرید 

ای قربون دخترام برم من چقد مهربونن 🎀

خدا حفظشون کنه

آیا اینها برای معرف بودن کافی نیستند؟البته که کافی هستند ها ها ها

🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که حس قشنگیه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

سلام خانم معلم عزیز میشه منم راهنمایی کنی چجوری فرهنگیان قبول شم 

19 سالمه 

عاشق این شغل هستم یعنی می میرم برای فرهنگیان 

ولی یه کار بدی که کردم این هستش که وقتی دیپلم گرفتم دیگه برای کنکور نخوندم و حواسم پرت گوشی و کلیپ هاش و بازی هاش و شب بیداری ها شد

شاگرد زرنگ هم بودم هدفمم فرهنگیان بود ولی نمیدونم چرا یهو روحیه درس خوندنم از بین رفت 

۱۴۰۳ دیپلم گرفتم 

الان دیگه واقعا تصمیم جدی گرفتم برای خوندن کنکور ۱۴۰۵ و میدونم خیلییی دیر کردم برای شروعش ولی اگه شروع کنم قبول میشم ؟؟؟

کتاب های خیلی سبز تست و آموزشی دارم که ۱۴۰۲ گرفتم ولی میگن جدید بگیر 

چه کتاب جدیدی بگیرم و چجوری بخونم 

اینم بگم توانایی خوندن درس با زمان و ساعت بالارو دارم 

میشه خواهش کنم لطف کنی جواب منو بدی 

یه دنیا ممنونم ازت 

بخدا خیلییی نیاز دارم به راهنماییت خانم معلم عزیز 

اینم بگم هزینه کلاس های تست و مشاور های گرون قیمت رو ندارم 

فقط خودم و خدا و کتاب هام هستش 

سلام خانم معلم عزیز میشه منم راهنمایی کنی چجوری فرهنگیان قبول شم 19 سالمه عاشق این شغل هستم یعنی می ...

سلام گلم خوبی

چرا فک میکنی دیره بخدا تعجب کردم از حرفت اصلا اینجوری فک نکن سنت خیلی کمه

الان ورودیای جدید از هر کی میپرسم متولد ۸۲ به پایینه

حتما تلاشتو بکن که بعدا شرمنده ی خودت نشی 

از حرفات حس گرفتم که آدم تلاشگری هستی ناامید نباش ما ۸ نفر توی اتاقیم که فقط ۳ نفرمون سال اول قبول شدن

الان هم دیر نیست تازه پارسال دیپلمگرفتی اگه درسارو مرور کنی متوجه میشی هنوز توی یادت هستن فقط تست زیاد کار کن 

رشتت چیه؟ 

منم بدون مشاور و ... قبول شدم فقط الان دوستم مشاوره کنارم نیست هر سوالی خواستی بپرس ازش میپرسم