2777
2789
عنوان

جراح بینی

178 بازدید | 15 پست

سلامم قشنگااا

دوستان جراح بینی یا متخصص گوش و حلق و بینی خوب و پنچه طلا تو تهران میشناسید که سبک نیمه فانتزی یا عروسکی ( فانتزی ، باربی نوز ) عمل کنه و واقعا خوب باشه کارش

هزینش اصلا برام مهم نیست فقط خوب بودن دکتر برام مهمه که بینیم قشنگ در بیاد

خیلی تحقیق کردم چه تو اینستا و چه تو نی نی سایت و خیلی دکترا پیدا کردم اما تحقیق که کردم دیدم ناراضی زیاد دارن

پس اگه لطفا دکتر پنجه طلا تو این سبک میشناسید دریغ نکنید ، دعاتون میکنم 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیش بیگدلی عمل کردم ۸ماهه

راضی هستید دیگه؟

من‌الان‌دوماهه هنزو بخیه هام نیوفتاده یکمم بینیام‌کیپ‌میشه عادیه شتسشتو ام‌که‌میدمب‌ازم‌کیپ میمونه بعدش خوشد خوب میشه‌ عادیه؟🥲🥲😅

تو خوابم‌خررو پوف‌میکنم بعضی اوقات‌بینیام‌کیپ‌میشه

راضی هستید دیگه؟من‌الان‌دوماهه هنزو بخیه هام نیوفتاده یکمم بینیام‌کیپ‌میشه عادیه شتسشتو ام‌که‌میدمب‌ ...

اره راضی ام.یه مروربهترمیشه بخاطرورمه.تایکسال کیپی هست.من الان نسبت به روزای اول خیلی بهترشدم

اره راضی ام.یه مروربهترمیشه بخاطرورمه.تایکسال کیپی هست.من الان نسبت به روزای اول خیلی بهترشدم

خوب پس عادیه من هی میترسم‌میگم‌نکنه  خس خس کنم بینیم بگیره برای همیشه😂😭