2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری شیاف استفاده کردن راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا یه ماه هست افقی هستم فقط برا آمپول زدن میرم 

میدونم منم اینجوریم، دیگه مجبوریم باید تحمل کنیم، بخدا من ۵ روز پیش از استرس مردم، نمیدونم چه جوری رفتیم بیمارستان، دو روز نگهم داشتن انقدر استرس کشیدم ، حالا پولش بماند

حالا میگفتن اگه جواب سونو خوب نباشه مجبور میشیم زایمان زودرس کنیم بره دستگاه، شبی ۱۷۰۰ بستری من بود، بچه بره دستگاه شبی ۳۶۰۰

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
ای جااااانم.خدا نگه دارش باشه خیلی مراقب خودتون باشید تا به سلامت بدنیا بیاد

فدات شم، چشم فعلا چشمم ترسیده فقط خوابیدم😁

اولش چه مدلی بود تکوناش؟ با اینکه تحربه ای دومم هست اصلا یادم نیس چجوری شروع شد حرکتاش

من بچه ی اولمه .هیچ تجربه ای ندارم.و سر هر چی نگران میشم.از اون ور هم چون پرولاکتین بالا داشتم یه چند سالی زیر نظر پزشکم خدایی نکرده چیزی بشه من دوباره هورمونام بهم ریخته و روز از نو و روزی از نو 

اولش چه مدلی بود تکوناش؟ با اینکه تحربه ای دومم هست اصلا یادم نیس چجوری شروع شد حرکتاش

اولاش ۱۴،۱۵ هفته تا حدود ۲۱ هفته مثل نبض، یه جور مثل حرکت آروم زیر پوست حس میکردم، از ۲۲ هفته واضحتر شد کم کم، دیگه الان شوهرمم میبینه تکون میخوره، هرچی بگذره بزرگتر میشه تکوناش واضحتر و محکمتر میشه

من بچه ی اولمه .هیچ تجربه ای ندارم.و سر هر چی نگران میشم.از اون ور هم چون پرولاکتین بالا داشتم یه چن ...

توکل بخدا، ایشالله که سالم دنیا میاد، فقط فقط فقط تا میتونی استراحت کنی چیزی نمیشه

یا خدا. خدا خودش بزرگه.الحمدالله که بخیر گذشته

گوسفند نذر کردم سر وقت دنیا بیاد سالم باشه قربونی کنم، توکل به خدا، خودش برامون حفظ کنه بچه هامونو🤲🤲