2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری شیاف استفاده کردن راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست
من جفتم خلفی بود زود فهمیدم، حدودا ۱۴،۱۵ بود فکر کنم، در حد یه نبض ضعیف بود اونموقع

خدا حفظش کنه من حفتم قدامیه ۱۸هفتمه حس نمیکنم 

اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن  
گوسفند نذر کردم سر وقت دنیا بیاد سالم باشه قربونی کنم، توکل به خدا، خودش برامون حفظ کنه بچه هامونو🤲 ...

انشاءالله.من چون زنجان ساکنم .گوسفند نذر حسینیه اعظم کردم و گفتم اگه پسر باشه اسمش رو میزارم حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله.من چون زنجان ساکنم .گوسفند نذر حسینیه اعظم کردم و گفتم اگه پسر باشه اسمش رو میزارم حسین

ایشالله سلامت دنیا بیاد به خوشی بغلش کنی

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
اخه یبا تو۱۳هفته قشنگ حس کردم

ببین خیلی ضعیفه ها در حد نبض، باید خیلی دقت کنی، رو کمر بخواب راحتتر حس میکنی چون جاش تنگ میشه، زیر نافت، شیرینی بخوری یا بستنی یا لواشک به یکی از اینا واکنش نشون میده، جوجه من  انار و نارنگی میخوردم تکون میخورد

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
ببین خیلی ضعیفه ها در حد نبض، باید خیلی دقت کنی، رو کمر بخواب راحتتر حس میکنی چون جاش تنگ میشه، زیر ...

مرسی عزیزم

اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن