2777
2789
عنوان

خانم هایی که بارداری شیاف استفاده کردن راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست
منم از ۵ هفتگی خوابیدم ولی هنوز هماتوم هست.شاغلم هستم فعلا که مرخصی میگیرم.این هفته دیگه آخر مرخصیم ...

فشار زیاد نیار اروم راه برو

پله نرو اصلا

خلاصه رعایت کنی برطرف میشه ایشاللع

اگه خوبی هایت را فراموش کردن تو خوب بودنت را فراموش نکن  
البته من بهاطر تخرک زیادی و پله بالا پایین کردن باعث شد هماتون بیارم وگرنه نداشتم بله با سونو رفتم ...

من اوایل بارداری کرونا گرفتم و متوجه هم نبودم کلی دارو مصرف کرده بودم و هم به خاطر کرونا بدنم شدید دچار کم آبی شد اون باعث شو هماتوم ایجاد بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل بارداری کرونا گرفتم و متوجه هم نبودم کلی دارو مصرف کرده بودم و هم به خاطر کرونا بدنم شدید د ...

عزیزم حالا الان بهتری؟بیشتر به خودت برس خوب

خونه خودمون پله داره طبقه سوم بخاطر همین یه ماهی هست خونه مادر شوهر و پدرم اینا هستم 

پله هم میری یکی برو‌چند ثانیه صبر کن اروم طوری که اصلا فشار و نفهمی

ای جانم انشاءالله که خطری نداره .نگران نباشید 

ایشالله، فعلا که گفته فقط بخواب وگرنه زایمان زودرس میکنی، بهم امپول واسه تشکیل ریه جنین هم زدن

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
ایشالله، فعلا که گفته فقط بخواب وگرنه زایمان زودرس میکنی، بهم امپول واسه تشکیل ریه جنین هم زدن

منم یکی از همکارام و خواهرم اینجوری بودن با شیاف و آمپول زایمان رو به تاخیر انداختن 

خیلی استراحت کنید، منم هفته ۹ با شیاف لکه ام قطع شد یه ماه خوابیدم بعد خوب شدم بیخیال بودم و شل گرفتم، تا ۵ روز پیش بدجور خونریزی کردم، تا مرز سکته رفتم، میگفتن شاید مجبور بشیم دنیا بیاریم بره دستگاه، الان فقط میخوابم تا بگذره حداقل تا هفته ۳۴

خیلی استراحت کنید، منم هفته ۹ با شیاف لکه ام قطع شد یه ماه خوابیدم بعد خوب شدم بیخیال بودم و شل گرفت ...

الان چند هفته ای

خیلی استراحت کنید، منم هفته ۹ با شیاف لکه ام قطع شد یه ماه خوابیدم بعد خوب شدم بیخیال بودم و شل گرفت ...

من چند روز پیش دچارلکه بینی شدم رفتم دکتر مجدد آمپول شد روزی دو تا و شیافم سرجاش که صبح و شد .بعد اینکه آمپول شد دوتا لک بینی قطع شد .ولی خیلی اذیت دارم میشم .جای آمپولا کبود شدن و درد دارن با اینکه کیسه اب گرم میذارم.همسرم به جای من خسته شده 

من چند روز پیش دچارلکه بینی شدم رفتم دکتر مجدد آمپول شد روزی دو تا و شیافم سرجاش که صبح و شد .بعد ای ...

مواظب باش، تا میتونی بخواب فقط، زود قطع میشه، ولی بعدش بیخیال نباش، دوباره مشکل پیش میاد، تا میتونی استراحت کن