2777
2789
عنوان

آی وی اف 😍🤗😍😍😍😍😍

2805 بازدید | 124 پست

لی لی لیییییی لییییی

😁😍🤗🤗🤗

خووووووشحااااالم 

در پوست خود نمیگنجم 

بعد از دو سه سال شوهرم مواااافقت کرد بریم آی وی اف کنیم 😅

خیلی خوشحالم 😅

باورم نمیشه 

یه دفعه خودش گفت 😊

برا ازمایش اسپرم سه سال پیش بود تقریبا 

انقدر اذیت کرد اخرم توی خونه ازمایش داد بردم ازمایشگاه 

الان راضی شده موفقیت بزرگی کسب نموده ام 😁😂

@اناهیتاجون  

@golfam54  

@somayeh1990

چند ماه دیگه میرم دکتر 

تخمک هم باید پیدا کنم 

عااالی شد عااالی 

همینکه رضایت دادخیلی خوشحالم 

شکر خدا 

😍🤗

بچه ها کسی میدونه رویش کرج بهتره یا ابن سینا تهران 

هزینه آی وی اف چقدره 

آی یو ای چقدر 

کسی خبر داره بهم بگه قربون دستتون 😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

@سناخانومي  

😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام هزینه آی وی اف ده ملیون و هزینه آی یو آی یک ملیون اما آی یو آی احتمال بارداری خیلی کمتر از آی وی اف تازه تو آی وی اف هم خیلیا بعد از چند بار بلاخره بچه براشون میشه

هرچه بادا باد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هزینه آی وی اف ده ملیون و هزینه آی یو آی یک ملیون اما آی یو آی احتمال بارداری خیلی کمتر از آی و ...

سلام عزیزم 

ممنون از راهنماییت 

برا ای وی اف چند وقت طول میکشه تا عمل 

مثلا خود ای وی اف ده میلیون هست یا نه کلا با دارو و ازمایشات 

چقد برات خوشحال شدم عزیزم😍🌷🌻 انشاالله همیشه انقد شاد باشی دعا کن منم مشکلی که دارم حل بشه

قربونت برم عزیزم 

چشم حتما برات دعا میکنم 😍

وای حالا توی سایت چقدر دوستام آی وی اف کردم الان اسماشون یادم نمیاااد 😁😅

@golfam54  

گلی جون رفتی ابن سینا ...

چقدر هزینه میشه به نظرت 

چند وقت طول میکشه 

@اعتصامی  

@فرانک20  

@golbargam  

برا منم دعا کنید خواهرای گلم 

میبوسمتون ... 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
@اعتصامی     @فرانک20     @golbargam     برا منم دعا کنید خواه ...

وووی

خوشحالم کردی😍😍😍

انشالله خیره

عزیزدلمیییییی

برات صلوات فرستادم

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
وووی خوشحالم کردی😍😍😍 انشالله خیره عزیزدلمیییییی برات صلوات فرستادم

قربون مرامت دوست گلم ...😍

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
قربون مرامت دوست گلم ...😍

عزیزدلمی😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
@اعتصامی     @فرانک20     @golbargam     برا منم دعا کنید خواه ...

خیلی برات خوشحال شدم عزیزم😍😍😍😍ان شالله همیشه حال دلت خوب باشه و زندگی بر وفق مرادت باشه الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
خیلی برات خوشحال شدم عزیزم😍😍😍😍ان شالله همیشه حال دلت خوب باشه و زندگی بر وفق مرادت باشه الهی آمی ...

قربون محبتت عزیزم 😍🤗

الهی پدرتون به زودی خوب و سلامت بشن 

سلام عزیزم  ممنون از راهنماییت  برا ای وی اف چند وقت طول میکشه تا عمل  مثلا خود ای ...

وای خوش حال شدم برات رفیق،  همین ک موافقت کرده برین عالیه .زود برین دنبال کارش عشقم استرس هم نداشته باش جیگر ایشالله ننه شدنتو ببینم 😘😘😘

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن