2777
2789

حدود یک ماه دیگه زایمان میکنم.. به جایی که از این دوران لذت ببرم همش با شوهرم درگیر بودیم. اینقدر این 9 ماه جوش و حرص خوردم و گریه کردم گاهی عذاب وجدان میگیرم برای نی نی😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمون باهم مشکلی نداریم... خیلی بد میاریم. همش ضرر مالی... شبانه روز کار میکنه. اما نه پولی میبینم و نه شوهری... کارای زندگیمم به خودم نگاه میکنه😔😔😔😔

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

ببین به نظرم حساس شدی حق هم داری لطفااا برو عطاری بهشون اوضاعت و توضیح بده ببین بهت  قطره استاخدوس میده ارامبخشه و گیاهی و ییضرره ارامش الان خیلی واجبه بچت جون میگیره والا بدنیا بیاد دهنتو سرویس میکنه بس که گریه میکنه

امضات....میشه میگی کنجکاوشدم 

انقد بعد از فوت بابام برام اتفاقات بد افتاد و درد و رنج کشیدم ک حد نداره. اون موقع فک میکردم من ک پدرمو از دست دادم دیگه باید از بقیه لحاظا زجر نکشم ولی اینطور نبود و خیلی اذیت شدم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نگران نباش گلم نی نی چیزیش نمیشه.به خودت رحم کن.آرامش داشته باش..بی خیال بابا.کاری که خوشحالت میکنه ...

کاش می شد... ولی انگار دیگه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه... از بس حسرت خوردم و آرزو به دل مدندم😭😭😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
انقد بعد از فوت بابام برام اتفاقات بد افتاد و درد و رنج کشیدم ک حد نداره. اون موقع فک میکردم من ک پد ...

الهی عزیزم. روحشون شاد

😔😔😔😔

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

عزیزم منم 9ماه بارداری کارم فقط گریه و زاری و استرس بود خیلی اتفاقای بدی برام افتاد شوهرم خیلی اذیت کرد در حقم نامردی کرد الان دخترم خیلی شلوغ و پرخاشگر و بی قراره. ی دقیقه نمیشینه همه رو عاصی کرده همه میگن اینو سرپا زاییدی . چرا نمیشینه . تمام حالتای بدم رو بچه م تاثیر گذاشت . دلم برای دخترم میسوزه . حتی نتونستم بهش شیر بدم شیر من میخورد انقد گریه میکرد جیغ میزد . با اینکه شیرم زیاد بود ترجیح دادم شیر خودم ندم بی قراری ام به بچه منتقل میشد . خیلی روزای بدی داشتم . شما هم اصلا دعوا و جدل نکن بخاطر بچه ت اهنگ های ملایم گوش بده صدای دریا طبیعت . قرآن بخون

عزیزم منم 9ماه بارداری کارم فقط گریه و زاری و استرس بود خیلی اتفاقای بدی برام افتاد شوهرم خیلی اذیت ...

می دونم رو بچه تاثیر داره. هرجی میخوام آروم باشم باز یه مشکل سر راهمون میاد... انگار زندگیمون طلسم شده.. دارم کم میارم😭😭

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
می دونم رو بچه تاثیر داره. هرجی میخوام آروم باشم باز یه مشکل سر راهمون میاد... انگار زندگیمون طلسم ش ...

مشکلات همیشه هست برای همه .  اینجوری پیش بری بعد زایمان خدایی نکرده افسردگی میگیره از به دنیا اومدن بچه ت نمیتونی لذت ببری