حدود یک ماه دیگه زایمان میکنم.. به جایی که از این دوران لذت ببرم همش با شوهرم درگیر بودیم. اینقدر این 9 ماه جوش و حرص خوردم و گریه کردم گاهی عذاب وجدان میگیرم برای نی نی😭😭😭😭
نگران نباش گلم نی نی چیزیش نمیشه.به خودت رحم کن.آرامش داشته باش..بی خیال بابا.کاری که خوشحالت میکنه رو سعی کن انجام بدی.ریلکس کن..برو یه دوش بگیر و یه چیز خوشمزه بخور..
ببین به نظرم حساس شدی حق هم داری لطفااا برو عطاری بهشون اوضاعت و توضیح بده ببین بهت قطره استاخدوس میده ارامبخشه و گیاهی و ییضرره ارامش الان خیلی واجبه بچت جون میگیره والا بدنیا بیاد دهنتو سرویس میکنه بس که گریه میکنه
انقد بعد از فوت بابام برام اتفاقات بد افتاد و درد و رنج کشیدم ک حد نداره. اون موقع فک میکردم من ک پدرمو از دست دادم دیگه باید از بقیه لحاظا زجر نکشم ولی اینطور نبود و خیلی اذیت شدم
عزیزم منم 9ماه بارداری کارم فقط گریه و زاری و استرس بود خیلی اتفاقای بدی برام افتاد شوهرم خیلی اذیت کرد در حقم نامردی کرد الان دخترم خیلی شلوغ و پرخاشگر و بی قراره. ی دقیقه نمیشینه همه رو عاصی کرده همه میگن اینو سرپا زاییدی . چرا نمیشینه . تمام حالتای بدم رو بچه م تاثیر گذاشت . دلم برای دخترم میسوزه . حتی نتونستم بهش شیر بدم شیر من میخورد انقد گریه میکرد جیغ میزد . با اینکه شیرم زیاد بود ترجیح دادم شیر خودم ندم بی قراری ام به بچه منتقل میشد . خیلی روزای بدی داشتم . شما هم اصلا دعوا و جدل نکن بخاطر بچه ت اهنگ های ملایم گوش بده صدای دریا طبیعت . قرآن بخون