2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ازدواج با همرشته خیلی خوبه چون درکی از مشکلات همدیگه دارید و با هم حرف مشترک زیادی میتونین بز ...

بستگی داره همو درک کنید یا نه 

درک ربط به شعور و علاقه داره 

من هم رشته شوهرم نیستم ولی درکش میکنم 

و برعکس 

عکستو میذاری میدونم ربطی ندره دوس دارم ببینمت😁

والا دیروز گذاشتم منو به غلط کردن انداختن ازبس گفتن فتوشاپی نمیدونم ماهم با ارایش زیبامیشیم ماهم باعمل فلان میشم نشستمگریه کردم اخرسرهم ترکوندن. خب عکس روشه عکسه طبیعی نیس که .

چقدر نظراتت شبیه به منه . استاتر از پزشکی متنفر هم که باشه اما اگه رتبه تاپ بیاره میره پزشکی .

😁🍃💓تله پاتی داریم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
والا دیروز گذاشتم منو به غلط کردن انداختن ازبس گفتن فتوشاپی نمیدونم ماهم با ارایش زیبامیشیم ماهم باع ...

بذار قول میدم بچه خوبی باشم😊

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
عهه منم دیدم اخه جرا؟😄

چون خیلی درس خوندن ولی به اوون درامد مطلوب نرسیدن 

در نتیجه دنبال زن پولساز هستن درامد زای خوب که شریک مالی خوبی بشه تو زندگی 

از طرفی پرستیژ حفظ بشه مثلا سراغ ارایشگر یا طراح لباس نمیرن 

با تحصیلات میخوان یجور پز دادن جلو دیگران 

واقعا ارضای روحی میشن تو همکارام دیدم 

اتفاقا ازدواج با همرشته خیلی خوبه چون درکی از مشکلات همدیگه دارید و با هم حرف مشترک زیادی میتونین بز ...

حرف مشترک در مورد کار؟  اونم پزشکی که همش حرف از بیماری و نقص و ویروس و.... اتفاقا باید دنیای کاریشون از هم جدا باشه به نظرم اینجوری حرفای قشنگ تری دارن🤣

بستگی داره همو درک کنید یا نه  درک ربط به شعور و علاقه داره  من هم رشته شوهرم نیستم ولی ...

من فکر‌میکنم برای درک مشکلات باید به موضوع احاطه داشت و‌تجربه مهم هست

چیزی که شما میفرمایید درک شرایط هست...بذار یه مثال بزنم

مثلا من‌شاید بدونم که شرایطی که برای یه پزشک توی شیفت شب وجود داره سخت هست ولی واقعا درکی از این ندارم جنس مشکلاتش چی‌هست چون تجربه نکردمشون و شاید نتونم اندازه کسی که اینو‌تجربه کرده، یه پزشک‌ رو‌راهنمایی کنم