2777
2789
میخوام بدونم  اگه اونا پرقدرتن درسموبخونم بعد ازدواج کنم .

زنی که تحصیل کرده باشه و بخصوص استقلال  مالی داشته باشه ،پرقدرته و اعتماد به نفس بالاتری داره، و چون استقلال مالی داره بهتر میتونه تصمیم بگیره و باهر شرایطی مجبور نیست کنار بیاد

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم فقط چشام لنزه. مژه هم دارم.واینکه هیجان عمل نیس

ببین عزیزم . سعی کن مردی رو انتخاب کنی که تورو بخاطر شخصیتت و ارزش وجودیت بخواد . زیبایی . پول . تحصیل و پرستیژ هم خوبه اما اگه یه مردی بدون توجه به اینها و صرفا تورو بخاطر این بخواد که لایق خواستن هستی چون وجودت ارزشمنده چون شخصیتت ارزشمنده اون موقع دیگه خیالت راحته که هیچ وقت خیانت نمیکنه اذیتت نمیکنه و ... 

مرسی گلم .بخدا هیچ عملی نکردم.دیروز منوکشتن بخدا انقدرگفتن گفتن .نشستم گریه کردم

نه معلومه نچرالی😍

بیخیال اینجا حرف مفت زیاد میزنن😉

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
من فکر‌میکنم برای درک مشکلات باید به موضوع احاطه داشت و‌تجربه مهم هست چیزی که شما میفرمایید در ...

برای زن یا شوهر خوب شدن لازمه نیست 

همیتکه درک کنی کافیه ، لزومی نداره قشنگ حسش کنی 

زندگی چالش هایی داره که اصن یادت میره شغلت و جایگاهت خارج از خونه 

برای زن یا شوهر خوب شدن لازمه نیست  همیتکه درک کنی کافیه ، لزومی نداره قشنگ حسش کنی  زند ...

دقیقا بزا همسر خوب بودن درک کافیه...منم نگفتم که کدوم بده کدوم‌خوب

مزیت همرشته بودن رو فقط‌گفتم...