2777
2789
آره. ولی حداقل میدونی مستقلی درامدداری جایگاه والایی داری .........

اگه عشق به درمان و درس خوندن داری بخون

همین

اگه برا کلاس و شوهر فلان و... نرو سمتش

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عكس پروفايلت خودتي؟ چقدر شبيه نگين حق دوستي.

نه خودم نیستم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
بی لیاقتن 😐😂همینو بس  از خدا شون باشه زن درامد زا

زندگی دو تاپزشک با هم اکثرا از بیرون قشنگ

درصد بالا برا کلاسشن  بالاتر توضیح دادم چرا

پسرای پزشکی هم از خداشونه زن پزشک ولی چون بحث رقابت میاد وسط نمیتونن غرورشونو کنار بذارن 

ولی مهندسی ها برعکسن 😐شما به یه پسر دکترای برق دانشگاه شریف بگو زن پزشک و متخضص میگه نوکریشم میکنم 😂 فقط منو بخواد شوهرش بشم 

دیدم که میگمااا 

چون خودم مهندسی ام 

بشدتتتت بشدتتت پسرهای مهندسی ندید بدید و ذلیل دختران پزشک هستن 

مرسی عزیزم بابت راهنماییتون ایشالله خوشبخت وموفق بشین 

خواهش هم چنین💕

پسرای پزشکی هم از خداشونه زن پزشک ولی چون بحث رقابت میاد وسط نمیتونن غرورشونو کنار بذارن  ولی ...

منم همون حس رقابت دارم و بدم میاد

حتی دختره خیلی خوشگلوقدبلندباشه؟مثل مدلینگام.روابط عمومی بالایی هم داشته باشه

انگار پزشکی قبول شدی نگران اینی خپاستگار پزشک بیاد یا نه🤣😬

عزیزم بشین درستو‌بخون برا شوهر وقت هست

اگه عشق به درمان و درس خوندن داری بخون همین اگه برا کلاس و شوهر فلان و... نرو سمتش

چقدر نظراتت شبیه به منه . استاتر از پزشکی متنفر هم که باشه اما اگه رتبه تاپ بیاره میره پزشکی .