2777
2789

سلام

خیانت کردن یا نکردن یا دست بزن داشتن یا نداشتن اصلا هیچ ربطی به تحصیلات نداره بر میگرده به میزان آدم بودن طرفتون.

اونی که خیانت کار باشه چه دیپلم چه دکترا خیانت میکنه تازه هر چه موقعیتش بهتر میشه امکاناتش برای خیانت کردنم بیشتر میشه. اونی هم که واقعا آدم باشه تحصیلات هیچ تاثیری روش نداره.

مهم درک متقابله که ربطی به این چیزا نداره.

البته ممکنه این باشه که کسی که بیشتر مشغول درس و مطالعه باشه کمتر دنبال هوس بازی باشه. اونم درصد کمی چون عکسشم زیاد دیدم. اما همچین آدمی اکثر اوقات چون همه تمرکزش درسشه ممکنه اونجور که باید به خانوادشم نرسه. 

اینکه مردی زنشون نزنه یا خیانت نکنه کمترین در یک انتخاب هست. هدف از زندگی مشترک خیلی با این  اهداف فاصله داره

موفق باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا بشین درس بخون ببین بعد از پزشکی چه خواستگار های تاپی واست پیدا بشه هنوز که سنت کمه واسه ازد ...

شما پزشک هستید ؟ دانشگاه کجا میخونید ؟

آقای قاضی ! اتفاقا همونی که به روش نمیاره بیشتر از همه حواسش بهت هست 🚭 وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم ؛ بفهم که غرورم و بیشتر از تو دوس دارم ؛ نباید اون و نشونه میگرفتی ! 😊💘 فاتحه بخون برای پدرم که خیلی دوستش دارم 🔮💜