2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم

781 بازدید | 81 پست

من عاشق شوهرم بودم وباش ازدواج کردم خیییلی روکاراش ورفتارش حساس شدم بهم کم محلی می‌کنه دیوونه میشم ازبس رفتم سمتش ازبس من رفتم پیشش ک ببخشه حتی اگه تقصیراون باشه خسته شدم خودمو داغون کردم روانی شدم تحمل هیچ چیزوندارم تایچیزی میشه سریع بهم میریزم بفکرخودکشی میوفتم تروخدا کمکم کنید لااقل شمابهم دلداری بدید شوهرم ک ن تواین وقتا درکم می‌کنه ن اهمیت میده بهم بعضی وقتافک‌میکنم دوسم نداری..تروخدابیایدباشما دردودل کنم هیچکسوندارم باهاش دردودل کنم ازبس ریختم توخودم عقده ای شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه کم ازش فاصله بگیر تا اون بیاد سمتت

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

توروخدا قدرهم. بدونید توروخدااااااااا من عشقمو تنها گذاشتم اومدم قهر خونه پدرم قضیه بزرگ شده دارم از دوریش میمیرم و مدام گریه میکنم تا وقتی پیگشش بودم اذیتگش میکردم

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

انشاءالله خدابه دلت وزندگیت ارامش بده گلم

این روزاهمه یه جورمشکل دارن وچاره ای جزسازش باشرایط هم نداریم😔😔

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

انقدشبا تاصب گریه میکنم نامعلوم نیست کی خابم ببره اونم بی تفاوت میگیره میخابه پیش مامانش زندگی میکنیم مامانش ک یکاری می‌کنه اصن نمی‌بینه همش پشت اونه ی بار پشت من نیست ک‌دلمو بهش خوش کنم