2777
2789

فقط کسی رو بگین که از نزدیک تلاشاشو دیدین نه اینکه صرفا شنیده باشین 

من یه دختری تو اینستا دنبال میکردم، این دختر حتی تو مریضیش هم درس میخوند ولی دیدم امسال پشت کنکور مونده 

برام عجیبه، یعنی میشه کسی صد در صد تلاش کنه و نشه؟ 

مطمئن باش درست نخونده . من پارسال با میانگین روزی ۴ ساعت تا ۸ شدم رتبه چهار هزار . دوستم با روزی ۹ ساعت شد ۱۵ هزار . این یهنی اوت فرد ی چای کار رو اشتباه رفته .تو میتونی با تماممممم توان مخالف جهت رودخونه پارو بزنی و به جای نرسی . تلاش باید در جهت توانایی و اصول باشه.همیت مجازی که گفتی یکی از دلایلی بوده ک اون خانم قبول نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش درست نخونده . من پارسال با میانگین روزی ۴ ساعت تا ۸ شدم رتبه چهار هزار . دوستم با روزی ۹ س ...

چرا الکی حرف میزنی؟؟

من پارسال روزی ۱۵ ساعت خوندم آخرش شد مامایی که دوست نداشتم پشت موندم چرااااا الکی راجب تجربی با ۵۰۰ هزار شرکت کننده چرت میگی؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اره ،من روزی ۴ساعت خوابیدم حداقل ۱۸ساعت مطالعه داشتم یکسال تمامهیچ تفریحی نداشتمالبته نتونستم کلاس ه ...

دقیقا مثل منی منم ۲۵ هزار شدم

چرا الکی حرف میزنی؟؟من پارسال روزی ۱۵ ساعت خوندم آخرش شد مامایی که دوست نداشتم پشت موندم چرااااا الک ...

میشه از اشتباهاتت تو سال کنکورت بگی؟ منم از همین میترسم که ساعت های زیاد بخونم و چیزی که میخوام قبول نشم 

عکس کارنامم هست برنامه و برگه باطله های پارسال هم هرکی خواست بگه بفرستم براش که با روزی ۴ ساعت هیچوقتتتتت نمیشه چیزی قبول شد

چرا الکی حرف میزنی؟؟من پارسال روزی ۱۵ ساعت خوندم آخرش شد مامایی که دوست نداشتم پشت موندم چرااااا الک ...

مورد اول اینکه درست حرف بزن . مورد د م اینکه مطمئن باش من از شما علم بیشتری دارم در این زمینه چون پنج بار کنکور دادم و میدونم کجای کار میتونه جوری بلنگه که خودتم نفهمی کجاست . خود تو ۱۵۵۵۵۵۵ فاکینگ ساعت خوندی یعنی رتبه یکیم نمیتونست انقد بخونه ولی چرا خراب کردی کنکور رو؟ چون فقط میخوندی ! بدون درک ذات کنکور 

مرسی از حرفات ❤️شما کل سه سال رو 4 تا 8 ساعت خوندی یا فقط یه سال آخر؟

من فارغ التحصیل ۱۴۰۰ هستم و انصرافی دام پزشکی . من سال های پیش خیلی کمتر و بدون انسجام میخوندم . پارسال بهتر خوندم ولی