2777
2789

من  پوستم از قبل كك و مك داشت ولى بعد از باردارى به شدت سياه شده بودولك هم بهش اضافه شده بود باور كنيد بيشتركرم لايه بردار گرون و ليزر و من تجربه كردم اما پوستم تغيير نكرد

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیگه

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
چجوری بفهمیم طبعمون چیه و درستش کنیم

مثلا موی کم پشت شکم وپهلو اضافه پوست سفید نشانه غلبع بغلم وطبع سردباعث میشه هیچی هم نخوری چاق بشی باید بریدطبیب سنتی پرسش وپاسخ داره

.
من  پوستم از قبل كك و مك داشت ولى بعد از باردارى به شدت سياه شده بودولك هم بهش اضافه شده ب ...

خب

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

تا ابن كه الان شش ماهه هفته اى دوبار ميرم حموم به طوريكه پر از بخاره بعد با سفيد آب صورتمو ماساژ ميدم بعد از حموم به سيب زمينى و با رنده خيلى ريز رنده ميكنم به صورتم ميزنم و روش دستمال كاغذى ميزارم به مدت نيم ساعت بعد ميشورم

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
یعنی کسی که کک و مک داره طبعش چیه؟؟من جدیدا دستام و صورتم خیلی زده

شما بدنتون سردشده کبدتونم گرم بایدنه توگرمیجات زیاده روی کنید نه سردیجات بخورید مثلا گوشت گاو وشیر نخور هرچیزی که به گاومربوطه ماهی سرده اگه خوردی همراه خرمابخور باید کبدتوازدرون پاک کنی چند قطره آب لیمو ترش روغذات بریز تاکبدت پاک بشه

.
تا ابن كه الان شش ماهه هفته اى دوبار ميرم حموم به طوريكه پر از بخاره بعد با سفيد آب صورتمو ماساژ ميد ...

خب بعد شش ماه کلا کک و مک هات رفت؟؟؟؟

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...