2777
2789
عنوان

پدر مادر بیخیال

1565 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها. متاسفانه تو یه خانواده ای زندگی میکنم که همه بیخیالن. هرکسی فکر خودشه .واقعا دارم اذیت میشه. ۲۱سالمه تو این ۲۱سال یخورده محبت ندیدم ازشون. دیگه تحمل ندارم. نه ب فکر بچه هاشونن ن بفکر زندگیشون. بابام که کلا ی شهره دیگست بخاطر کارش مامانمم ک بیخیالتر. مشکل اعصاب گرفتم دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاسرچیبیخیالن .توضیح بده

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
مثلاسرچیبیخیالن .توضیح بده

خونمونو اگه گند برداره مامانم انگار ن انگار. تا من خونرو تمییز نکنم اصلا دست نمیزنه. ی داداش کوچیک دارم اصلا نمیره سمتش. همه دردسرش گردن منه. تا این حددد

بیخیال عزیز خانواده منم همین بودن داداشم که از صدتا غریبه بدتر بود فقط مثل من از روی کمبود محبت دنبا ...

بخدا دیوونه شدم دیگ از دستشون.دقیقا داداشای منم از غریبه بدترن. فقط الکی غیرتی میشن .. هه ، همه حسود اه حالم ازشون بهم میخوره

خونمونو اگه گند برداره مامانم انگار ن انگار. تا من خونرو تمییز نکنم اصلا دست نمیزنه. ی داداش کوچیک د ...

خب وظايف ديگران رو انجام نده

هيچ كي بدش نمياد يكي كاراشو انجام بده

ب خودت متمركز باش و تاجايي ك حس خوبي داري كمك و مشاركت كن

شايد مادرت بخاطر عدم حضور پدر افسرده و خسته شده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب وظايف ديگران رو انجام نده هيچ كي بدش نمياد يكي كاراشو انجام بده ب خودت متمركز باش و تاجايي ك حس ...

مامانم از اول بیخیال بوده. بابامم بخاطر همین از خونه دلسرد شده. داداش کوچیکم لباسشو میندازه گوشه خونه بر نمیداره میگه مگه من انداختم. ی جارو نمیکشه تو خونه. باورت میشه؟خب منم دوستم میاد خونمون خجالت میکشم مجبورم همه اینکارارو کنم. 

حالا یکی بهت هی گیر میداد خوب بود فکر کن خونه مجردی

بابا من از یه لحاظ دیگ میگم بیخیال.ینی به خونه زندگیشون اهمیت نمیدن. وگرنه ک دهن منو سرویس میکنن ازبس گیر میدن بم.