2777
2789
عنوان

پدر مادر بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 49 پست
درعوض هر وقت  شوهر کنی ..یه کدبانو خوبی برای زندگیت ش ی اینا میشن تمرین وتجربه ....

اره ب این فکر میکنم خودمم. اطرافیانمم میگن تو خیلی موفق میشی تو زندگی آیندت. ولی دوسدارم الان از مجردیم لذت ببرم تا اینکه اینکارارو کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا ازادی ک اصلا. یبار میخوام برم بیرون کوفتم میکنن.ازبس میپرسن کجا با کی کی میای چرا میخوای بری ب ...

خب تا حالا با مامانت مستقیم حرف زدی چرا کارهای خونه انجام نمیده علتش چیه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
از همون اول همینجوری بود ولی قبلنا حداقل ی جارو میزد. ولی میدونم ک کلا بیخیاله تو همه چی. اگه من از ...

من هم گاهی تینجور میشم ولی خیلی کم 

علتشم میدونم اون لحظه مضطرب هستم استرس دارم

علت اضطرابمم میدونم چیه

از خودم ناراضی هستم در اون لحظه بعد که کسی رشته ی افکار درونیم برهم بزنه با تقاضاش بهش میپرم دست خودم نیست

قبل پریودم این حالتم شدیدتره

شاید مامانت دست خودش نیست

اما مطمئنم که نارضایتی و سرکوب شدن غریزه نیاز یا چیزی شبیه به این در پس لایه های ذهنش هست

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞