2777
2789
عنوان

این توصیه خواهرانه منو جدی بگیرید

1748 بازدید | 24 پست

اگر به تازگی مادر شدید افسردگی بعد از زایمان رو جدی بگیرید

اگر هم مادر نشدین و نشانه های افسردگی دارید

برای درمانش سرررریع اقدام کنین افسردگی مخصوصا افسردگی بعد از زایمان اگر تا دو ماه خوب نشه حتما به کمک مشاور و روان درمانگر احتیاج داره و به تنهایی خوب نمیشه

سلامت روح خییییییلی پر اهمیته 

شما مادر، همسر ، خانم یا دختر یه خونه ای 

زن ، روح خونه ست

اگر حال تو خوب نباشه حال روحی کل خانواده بده

توی هر موقعیتی که هستی خودت رو بذار توی اولویت و بیشترین چیزی که براش هزینه می‌کنی برای سلامت روان خودت باشه 

تو مهم ترینی لطفاً خودت رو خیلی دوست داشته باش 🌹

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

اگه افسردگي بعد زايمان منو از پا در نياره قطعا افسردگي دوران قرنطينه ميكشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه افسردگي بعد زايمان منو از پا در نياره قطعا افسردگي دوران قرنطينه ميكشه

منم واقعا دیگه نمیکشم رد دادم😭😭😭اینقدرم ترسوم نمیتونم قرنطینه رو کنار بزارم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

من خیلی حالم بعد افتضاحه 

بعضی وقتا یهو به سرم میزنه موها دختمو بکشم از بس عصیبم میکنه اینو هیج جا نگفتم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من که افسردگی بعد از زایمانم وصل شد به افسردگی قرنطینه😣😣😢😭

من دقیقا یک اسفند زایمان کردم همون روز اعلام کردن کرونا اومده

قبلش هم دو تا سقط داشتم و توی بارداری استراحت مطلق بودم و بارداری و زایمان سختی داشتم و از ماه های قبل زایمان اسیر تخت خواب بودم و بعد زایمان هم قرنطینه و...

ولی با کمک روانکاوم الان خیلی عالی ام 

همه مون به کمک احتیاج داریم توی هر موضوعی باید کار رو به متخصص و کاردانش سپرد ما علامه دهر نیستیم که از پس همه چیز خودمون بربیایم گاهی اوقات باید خودمون رو رها کنیم و بذاریم کسیکه تخصص داره مشکلمون رو حل کنه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من دقیقا یک اسفند زایمان کردم همون روز اعلام کردن کرونا اومده قبلش هم استراحت مطلق بودم و بارداری و ...

چقد مثل منی!منم استراحت مطلق بودم و بعدشم زایمان و بعدش کرونا😢من که داغونم و خودمم میدونم که نیاز به روانپزشک دارم!دوست دارم دارو بخورم و اروم بشم و به هیچی فکر نکنم!افسردگی شدید دارم.

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
من خیلی حالم بعد افتضاحه  بعضی وقتا یهو به سرم میزنه موها دختمو بکشم از بس عصیبم میکنه اینو هی ...

خیلی جدی و خواهرانه میگم با روانکاو صحبت کن بذار رها بشی ما خیلی چیز‌ها رو بدون اینکه بهشون فکر کنیم توی ضمیر ناخودآگاهمون حمل میکنیم نتیجه ش میشه واکنش های احساسی و آستانه تحمل پایین و روابط ناسالمی که با همسر ، بچه یا بدتر از همه رابطه ناسالمی که با خودمون داریم

باور کن خواهرانه و از صمیم قلبم دارم این حرفو می‌زنم کاش می‌تونستم صدامو به همه برسونم و بگم در حق خودت لطف کن و بررررو پیش یه روانکاو و اجازه بده  زندگی سالم خوب و طبیعی رو تجربه کنی

منم واقعا دیگه نمیکشم رد دادم😭😭😭اینقدرم ترسوم نمیتونم قرنطینه رو کنار بزارم

آره بابا مگه ميشه بيخيال كرونا شد.تو فاميلامون يكي دو نفر فوت كردن .فقط بايد بسوزيم و بسازيم.ولي بي شوخي ميترسم يا ديوونه شم يا بالاخره يجا قلبم وايسته يا سكته مغزي چيزي كنم😀.تازه قرص اعصابم ميخورم يكي دو ماهه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خیلی جدی و خواهرانه میگم با روانکاو صحبت کن بذار رها بشی ما خیلی چیز‌ها رو بدون اینکه بهشون فکر کنیم ...

عزیزم من خودمم میدونم احتیاج دارم اما بگم میخوام برم‌ مثلا شوهرم میگه مگه دیونهی 

الان شرلیطشو ندارم برم پیش دکتر فقط تحمل میکنم مشکلم فقط بجه نیست اخه.

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
چقد مثل منی!منم استراحت مطلق بودم و بعدشم زایمان و بعدش کرونا😢من که داغونم و خودمم میدونم که نیاز ب ...

منم همین فکر رو می‌کردم ولی میبینی که انقدر رها شدم که می‌خوام این رهایی رو با همه تقسیم کنم به دارو نیاز نیست اولا بچه شیر میدیم دوما اصلا نیااااااز به دارو درمانی نیست تا زمانی که میشه با روان درمانی حلش کرد

من با روانکاو خودم ویدیو کال انجام میدم اصلا حضوری پیشش نرفتم شما هم حتما با یه روانکاو پیش برو قول بهت میدم همین حالی که فکر می‌کنی بدتر از اون وجود نداره رو با روان درمانی حلش می‌کنه 

منم همین فکر رو می‌کردم ولی میبینی که انقدر رها شدم که می‌خوام این رهایی رو با همه تقسیم کنم به دارو ...

ممنونم دوست خوبم برای راهنمایی هات!انشالله هرجا هستی دلت شادو لبت خندون و تنت سالم باشه

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون