2777
2789

7ساله منتظرم ولی هنوز مادر نشدم.

این مدت برام مهم نبود کسی بچه دار میشدبا وجود این که واقعا بچه دوستم .ولی تازگی ها میبینم دلم میخواد زودتر بچه داربشم. 

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

من دلم میخاد

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دارم شیربشیرن.همش میگم خوش بحال اونایی ک ندارن.خسته شدم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
منم خیلی دلم میخواد مخصوصا که یبار ۴ سال قبل تو اخر ماه ۵ بارداری بچمو از دست دادم 

عزیزم 

انشاالله خدا دوباره بهت بده 

به ماهم یه نظر بندازه

من دوتا دارم شیربشیرن.همش میگم خوش بحال اونایی ک ندارن.خسته شدم

خدا برات نگهشون داره.

تو رو خدا ناشکری نکن خیلی ها حسرت یکیشو دارن

بچه نداری؟

چرا ۹ماهه دارم ولی واقعا دلم باز باردار شدنو زاییدن میخاد😂😂😂ب شوهرم اصرار میکنم میگ باشه بیاریم ولی خرجشو باید بابات بده😂😂😂😂😂😂

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

گلی بیا اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5521197/1640رو-بگیر-هرچقدر-خوشحال-شدی-برام-صلوات-بفرس?page=1

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
کجاست اونجا؟

دلت گفت بیا گلی تاپیکو بازش کنی 

ان شاالله حاجت روا بشی

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا