2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست
حق با شما  من به شخصه برای اطرافیان مشخص کردم که هر جا قرار بریم یا دعوت بشیم از چند ساعت قبل ...

اره بخدا ساعت ۷ خبر دادن ۸ و نیم بیاید 😪

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
خب آبجی یه لباس درست می پوشیدی دیگه،،،چرا اینقد سخت میگیرین خب

عزیزم بخدا همشون خشک نشده تو لباسشویی بودن اصلا آماده مهمونی رفتن نبودم اما شوهرم درکم نکرد خیلی دلم شکست 😥

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر دوستای شوهرته اول بعد تقصیر شوهرته

آره بخداع همیشه سر دوستاش باهم دعواییم😥

اره بخدا ساعت ۷ خبر دادن ۸ و نیم بیاید 😪

باز خوبه نگفدن همین الان بیاین

اگه برنامه ای دیگه ای داشتین با شوهرت دوتایی مفتی دوست دارم امروزو دوتایی باشیم...اونم ب این کرونا بیرون خوب نیس...

حق داشتی بازم ولی میشد که تا اون موقع اماده بشی گلم اونم ب شوهرت میگفتی فقققط بخاطر توعه که گفتی میام 

موضوع به شدت مسخره ایه برای دعوا به نظرم اومد برو جلو و معذرت بخواه و بگو میدونستی که دوست داشته تو ...

آره بخدا خیلی موضوع بی ارزش و کم اهمیتی بود اما شوهرم بزرگش کرد😥

عزیزم بخدا همشون خشک نشده تو لباسشویی بودن اصلا آماده مهمونی رفتن نبودم اما شوهرم درکم نکرد خیلی دلم ...

نه عزیزم به نظر من بحث درک کردن نیست در این که شما الویت اول همسرتون هستید که شکی نیستید ولی گاهی اوقات انقدر بعضی افراد اصرار میکنند که ادم شرمزده میشه که دعوتشون رو قبول نکنه به نظرم اصلا ارزش نداره به خاطر این موضوع کدورت بینتون باشه بنظرم پیش قدم شید و از دل همدیگه در بیارید

از زبون شوهرت بشنوی حالا میگه توقع داشتم حرف منو زمین نزنی ...(برای مرد حرفش خیلی مهمه حالا بقیه حمله نکنن بگن پس عین نوکرحلقه به گوش باشیم نههه)

و توهم انتظار داشتی درک کنه 

و هردو هم میگین با خودتون که توقع بی جایی که نداشتم و معقول بوده!!! پس دلتون میشکنه 

متوجه شدی گلم؟

آره بخداع همیشه سر دوستاش باهم دعواییم😥

اشتباهه این کار.اونا خوشیاشونو میکنند دعوا واسه شما؟

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
عزیزم حتما مطمعنییم که میگیم بعدشم شما منظورو نگرفتی لباسای مهمونی و تمامشون انداخته بودم لباسشویی و ...

ببخشید ک اینو. میگم ولی شما تنها در صورتی میتونی مطمئن باشی ک کرونا نداری ک همون لحطه تست داده باشی و جوابت منفی باشه 

شما زمانی ک داشتی لجبازی میکردی برای نرفتن اصلا شرایط شوهرت رو در نطر نگرفتی فقط خودت رو دیدی ی لباس ساده می‌پوشیدی  آرایش میکردی مشخص نمیشد خیلی سخت گرفتی اینجوری دلخوری انداختی بینتون  ی جاهایی باید کوتاه اومد خوب مخصوصا زمانی ک آقایون حس میکنن داره وجههشون خراب میشه متقابلا ایشون هم باید ی جاهایی کنار بیاد به هرصورت تقصیر جفتتون بوده هیچکدوم اون یکی رو درک. نکردید 

درسته خبر ندادن و خب اصرار الکی کردن وقتی میگن برنامه ما یه چیز دیگه بوده ... ولی به حرف شوهرت میرف ...

مرررسی ابجی بابت راهنماییت 😥⚘

بخدا من اصلا هیچی نگفتم اما شوهرم کلی چیز ی هم گفت ولی تقصیر دوستاش بود خیلی اصرار کردن و زنگ زدن اولم خودش گفت آمادگی نداریم  از بس زنگ زدن تو رودروایسی قرار گرفت .

من خیلی ناراحتم الان بعدش بهش زنگ زدم گفت بیاتا بریم بیشتر از این دعوا نکنیم اصلا ارزش نداره اما گفت دیگه نمیخوام 😥

حق داری گلم حالا اولویت که بعید میدونم شاید اصرار کردن بش خجالت کشیده نره اصرار کرده!ولی صبر کن بیاد ...

مرررسی که درکم کردی عزیزم ⚘😓

دیگه هیچی نمیگم خودشم میدونه که تقصیررخودش بود دعوا به راه انداخت الان خودش بیاد از دلم در بیاره ، مهمتر از من نباید کسی براش باشه نمیتونم کنار بیام با این موضوع که امشب اینقد منو دعوا کردم دلم داره میترکه

باز خوبه نگفدن همین الان بیاین اگه برنامه ای دیگه ای داشتین با شوهرت دوتایی مفتی دوست دارم امروزو د ...

اره بخداا بهش گفتم اصلا قبول نکرد همش میگفت بریمم میخوام ان شب پیش دوستام باشمم یه جا تلافیشو سرت در میارم هی میگفت اما یه لحظه دلم شکست از شوهر بی ملاحظه ام 😓

نه عزیزم به نظر من بحث درک کردن نیست در این که شما الویت اول همسرتون هستید که شکی نیستید ولی گاهی او ...

مرسی بابت دلگرمیت ابجی گلم❤

آره خداییش زیادی اصرار کردن شب مارو خراب کردن دلم پر از غصه شد الان احساس پشیمونی دارمم

از زبون شوهرت بشنوی حالا میگه توقع داشتم حرف منو زمین نزنی ...(برای مرد حرفش خیلی مهمه حالا بقیه حمل ...

آره  دقیقا شرح حال مارو کردی عزیزم😓

بخدا اونم میگفت تو بهم احترام نزاشتی منم میگفتم تو به من احترام نزاشتی آخه چیکار کنیم الان دلم گرفته از این بحثی که پیش اومده

اشتباهه این کار.اونا خوشیاشونو میکنند دعوا واسه شما؟

منم همیشه همینو میگم ولی شوهرم همیشه دوستاش براش مهمن 😓😓😓😓