2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

192 بازدید | 36 پست

ما چندشب پیش میخواستیم بریم خونه یکی از دوستای همسرم (البته خبر داریم هیچکدوم کرونا نداریم خداروشکر) شوهرم باهام مشورت کرد گفتم بریم ولی کنسل شد از طرف اونا بعدش امروز من و همسرم رفتیم تفریح دونفره و گردش همین نیم ساعت پیش زنگ زدن ما شام درست کردیم و با اون یکی رفیقا هماهنگیم بریم بعدش خانمای اونا همه باهم برنامه ریخته بودن ماهم بیخبر از همه جا شوهرم اول بهونه آورد و اینا که نمی تونیم خیلی پاپیچ شدن هی همشون زنگ میزدن بعدش من گفتم آخه ما آمادگی نداریم امروزم برنامه خودمون چیز دیگه ست اونا همه باهم هماهنگن الان زنگ زدن به ما .آخه چجوری من همه لباسامو انداخته بودم عصری تو لباسشویی چند وقت جمع شدن بودن بعدش که رفتیم بیرون هنوز تو لباسشویی بودن اصلا هیچ جوره آمادگیشو نداشتم ، بعد همسرم هی پاشوو توی یه کفش کرده بود که باید بریم زشتهه همشون زنگ زدن و اینا همینجوری عصبانی شد و کلی چیززز بهم بگفت😪 گفت بهم احترام نزاشتی و اینا منو برگردون خونه بعدشم بهش گفتم تو دوستات برات مهمترن حتما آخه خیلی دلم شکست این وسط بین ما دعوا پیش اومد 😭

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الانم دعوا کردیم اون رفت بیرون منم خونم خیلی دلم شکست 

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اونا بودن که زودتر خبر ندادن بهتون 😕

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

اولا ک شما نمی‌تونید مطمئن باشید کرونا ندارید این از این 

دوما بهتر بود ی مقدار ملایمت به خرج می‌دادید لباسا رو فردا میشستید فراز ک نمیکردن اگر دو طرف تو زندگی ی کم انعطاف داشته باشن این مشکلات پیش نمیاد اونم خوب خجالت زده شده پیش دوستاش شاید اصلا قرار بوده یکی باهاتون هماهنگ کنه یادش رفته 

لعنت به این دوستا😐حق باتوا 

بخدااا ارزش نداشت دوستاش براش در اولویتن حتما خیلی ناراحتم امشب😥

حق با شما 

من به شخصه برای اطرافیان مشخص کردم که هر جا قرار بریم یا دعوت بشیم از چند ساعت قبل به من خبر بدن

ولی خب شما اگه همسرت زیاد اصرار کرده و لباس مناسب داشتین بهتر بود میرفتین

مقصر اونا بودن که زودتر خبر ندادن بهتون 😕

آره بخدا این وسط بینمشون دعوا شد اونا که میرن خوشی خودشونو میکنن

تقصیر دوستای شوهرته اول

بعد تقصیر شوهرته

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
الانم دعوا کردیم اون رفت بیرون منم خونم خیلی دلم شکست 

موضوع به شدت مسخره ایه برای دعوا به نظرم اومد برو جلو و معذرت بخواه و بگو میدونستی که دوست داشته تو اون جمع باشه ولی لباس مناسبی نداشته برای جبران دوستاشو دعوت کن اما حتما بی پروا با احترام به خانم های دوستاش بفهمون اگه قراره دعوتتون کنن حداقل از ۵ساعت قبل باشه

اولا ک شما نمی‌تونید مطمئن باشید کرونا ندارید این از این  دوما بهتر بود ی مقدار ملایمت به خرج ...

عزیزم حتما مطمعنییم که میگیم بعدشم شما منظورو نگرفتی لباسای مهمونی و تمامشون انداخته بودم لباسشویی و رفته بودیم بیرون اصلا لباس نداشتم صورتمم اصلاح نکرده بودم هیچی به هیچی بعدشم ما برنامه مون چیز دیگه ای بود بعدشم یکی یادش رفت هماهنگ کنه بقیه هم یادشون رفت☹

یه ذره هم حق به من می دادی بد نبود 

اگه شما خودت خانم باشی منو درک میکنی

درسته خبر ندادن و خب اصرار الکی کردن وقتی میگن برنامه ما یه چیز دیگه بوده ...

ولی به حرف شوهرت میرفتی عزیزم 

حتما اون گفته میایمو قول داده حالا جلو دوستاش ممکنه سرخورده بشه که زنش نمیاد و بحرفش نکرده

من نمیگم تو مقصری یا شوهرت در اصل که کار دوشتاتون درست نبوده

توهم پا میشدی با هررر لباسی میشد میرفتی میگفتی ببخشد که بی خبر مارو اصرار کردین توقع چه چیزایی ک ندارین باز

بخدااا ارزش نداشت دوستاش براش در اولویتن حتما خیلی ناراحتم امشب😥

حق داری گلم حالا اولویت که بعید میدونم شاید اصرار کردن بش خجالت کشیده نره اصرار کرده!ولی صبر کن بیاد ازت عذرخواهی کنه 😘🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
حق با شما  من به شخصه برای اطرافیان مشخص کردم که هر جا قرار بریم یا دعوت بشیم از چند ساعت قبل ...

بخداا هیچ جوره آمادگیشو نداشتم 😥😥😥😥