2777
2789

حتی روندش تو همون دهان شروع میشه وقتی داری غذا میخوری تو دهنت از طریق بزاق قند تولید میشه 

ولی چون بالا میاری املاح و مواد مفید به بدنت نمیرسه اگر همیشه اینکار کنی لاغر میشی ولی عضلاتت از دست میره و دچار سوءتغذیه میشی 

همچنین اسید معدت ممکنه زخم مری ایجاد کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون با یکی دوبار این اتفاق نمی افتهباید هر وعده، روزی سه بار بالا بیاری، که در نهایت فایده هم ندا ...

اشکال نداره چون نمیدونی کلی روغن خوردم بالاش بیارم اوکیم 

اینکه بعد خوردن خودت باعث بالا اوردن خودت بشی باعث بیماری و مرگ میشه. حالا خود دانی.... میخوای بخاطر چاق نسدن خودتو بکشی؟ اگر میخوای  خودتو بکشی  به بالا اوردن عمدی ادامه بده. 

وای این چه کاریه تروخدا نکن 

اسید معده ت دندون و مری و گلو و همه رو داغون میکنه بعدها برات دردسر میشه 

شما میخوای چاق نشی باید ورزش کنی و رژیم غذایی مناسب تحت نظر دکتر تغذیه داشته باشی نه اینکه به خودت آسیب بزنی عوارض این کار خیلی بدتر از اینه که چاق بشی

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

اینکه بعد خوردن خودت باعث بالا اوردن خودت بشی باعث بیماری و مرگ میشه. حالا خود دانی.... میخوای بخاطر ...

والا کالری تو بدن فک کنم  جذب میشه یکمش ولی خوب یکم بهتره