2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست
ببخشید ک اینو. میگم ولی شما تنها در صورتی میتونی مطمئن باشی ک کرونا نداری ک همون لحطه تست داده باشی ...

حرف شما قبول و درست.

هر دومون ناراحتیم و همدیگه رو درک نکردیم. 

من خیلی حساسم روی خودم اگه باب میلم نپوشم و نباشم اصلا یجوریم😓

مشکلمون اینه هیچکدوم کنار نمیایم هردو بحث خودمون میکنیم

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
آره  دقیقا شرح حال مارو کردی عزیزم😓 بخدا اونم میگفت تو بهم احترام نزاشتی منم میگفتم تو به من ...

بله اینجور دعوا فقط برای توقعی که داشتین دو طرف و هیچکدوم سعی نمیکنین درک کنین 

اصلا بحث ارزش شما و دوستاش نبوده ...حرف خودشو توقع داشته گوش کنی 

تو گه دیدی اونم از اول مخالف بود 

حالا حتما خیلی اصرار کردن عصبی شده و باشما دعوا کرده

بهش نگین تو همیشه دوستاتو ترجیح دادی و ....اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرررسی که درکم کردی عزیزم ⚘😓 دیگه هیچی نمیگم خودشم میدونه که تقصیررخودش بود دعوا به راه انداخت الا ...

عزیزدلم ناراحت نباش درس میشه 😘🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بله اینجور دعوا فقط برای توقعی که داشتین دو طرف و هیچکدوم سعی نمیکنین درک کنین  اصلا بحث ارزش ...

مرررسی عزیزم شما خیلی فهمیده هستین خودش برام زنگ زد گفت بیا بریم کبابی از دلت در بیارم آخه خودشم زود پشیمون میشه قربونش برم❤

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
مرررسی عزیزم شما خیلی فهمیده هستین خودش برام زنگ زد گفت بیا بریم کبابی از دلت در بیارم آخه خودشم زود ...

خداروشکر 

من که سنی ندارم😂 از بیرون قضیه رو کسی ببینه بهتر متوجه میشه درکت میکنم

ته دلش چیزی نبوده و دوستت دارم گلم زودی دلش تنگ شده پشیمون شده 

انشالله که ویگه پیش نیاد باهم بیشتر حرف بزنین و درک کنین همدیگرو 

روزایه خوشی داشته باشین😘🌹🌹

خداروشکر  من که سنی ندارم😂 از بیرون قضیه رو کسی ببینه بهتر متوجه میشه درکت میکنم  ته دل ...

فدای محبتت دوست نی نی سایتی با فهم و درایت 

عقل بیشتر ازسنته گلممم آخه قشنگ آدمو درک میکنی 

انشالله همیشه موفق باشی ❤😍