2777
2789

لطفا قسمت پیامها را در سایت یا برنامه کارگزاری خودتون روزهای عرضه اولیه و حتی بقیه روزها نگاه کنید تا از ساعت دقیق عرضه اولیه و تمدید آن یا اخبار بازگشایی و توقف دیگر سهم ها باخبر شوید.

عرضه اولیه سهام بوعلی ( پتروشیمی بوعلی سینا )

زمان عرضه اولیه: چهار شنبه 19 آذر 1399  از ساعت 8 تا 12  ظهر  بصورت آنلاین میباشد.

ثبت سفارش خرید بصورت آفلاین در بیشتر کارگزاری ها همین حالا فعال است.همین حالا آفلاین سفارش بذارید بخصوص بچه های کارگزاری آگاه از سایت آگاه آنلاین و دیگر کارگزاری هایی که آفلاین فعال دارند سفارش آفلاین بذارید.

کارگزاری مفید و بعضی کارگزاری های دیگر خودکار براتون خرید میکنند بشرطی که توافقنامه عرضه اولیه را تایید کنید.

عرضه سهام  بوعلی :

قیمت خرید بوعلی 41430  ریال بنویسید.باید بالاترین قیمت در عرضه اولیه انتخاب شود.

سقف تعداد سهام برای خرید 200  سهم اعلام کرده اند که نیاز به 8400000 ریال پول دارد.

من  71  سهم سفارش خرید گذاشتم که نیاز به 3000000 ریال پول دارد.

کارت بانکی رمز پویا برای پرداخت وجه الزامی است.

نحوه خرید:

اگر قصد دارید با مبلغ خصی خرید کنید اسم سهم را در قسمت جستجو نماد بنویسید و بعد بالاترین قیمت را به ریال را که نوشتید بعدش کنار قسمت حجم یا تعداد یک ماشین حساب است شکل یک مربع کوچک است اونجا پولتون را بنویسید ماشین حساب تعداد  را بهتون نشان می دهد.

بعد خرید بزنید.

همه عرضه اولیه ها را بخرید معمولا بین 3 تا 6 ماه  قیمتشون رشد میکند.رشد عرضه اولیه ها بستگی به روند بازار و سود دهی اون شرکتها و بزرگی و کوچکی شرکتها دارد.

شرکتهای کوچک رشد بیشتری دارند.

.................................................

پالایش یکم دراز مدت رشد میکند.اگر قصد ندارید دراز مدت نگه دارید 110000 ریال هفته بعد بفروشید.

.................................................

فروش سهام عدالت تا آخر آذر ممنوع شده و متاسفانه افرادی که از شهریور ماه فروش گذاشته اند فقط یک مقدار کم بحسابشون آمده یا اصلا فروش نرفته.

ارزش سهام عدالت تا 9 میلیون تومان کاهش یافته بود اما حالا به 14 میلیون تومان رسیده.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

سلام ببخشید پالایش یکم تا چند رشد میکنه و چقدر طول میکشه ؟

ما تو عرضه ی دولت خریدیمش تا الان چقدر رشد کرده ؟ 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا یاد نگرفتم چطور بخرم گجا چی چیشد هیچییی یاد نگرفتم😂😢

تاپیکهای سابقم را نگاه کن نحوه خرید کردن در مفید و آگاه را توضیح دادم

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

ممنونم از توضیحات کاملتون پس نظرتون راجع به عرضه اولیه مثبته بنظرتون باعث ریزش نمیشه؟سهام عدالت بعد اذر ماه باز میشه؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
سلام ببخشید پالایش یکم تا چند رشد میکنه و چقدر طول میکشه ؟ ما تو عرضه ی دولت خریدیمش تا الان چقدر ر ...

پالایش یکم اگر دراز مدت نگه دارید مثلا برای سه تا 6 ماه احتمالا تا 15000 تومان بالا بیاید.

البته اینها احتمالات است و همه چی بستگی به روند بورس دارد و باید ریسک کنید.

پالایش یکم اگر دراز مدت نگه دارید مثلا برای سه تا 6 ماه احتمالا تا 15000 تومان بالا بیاید. البته ای ...

پالایش یکم خیلی داغونه 

کاش همون اول میفروختم 

به نظرت زیر قیمت اولیه ش نمیاد 

فردا میخواستم ۱۰ تومن رد کنم بره

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ممنونم از توضیحات کاملتون پس نظرتون راجع به عرضه اولیه مثبته بنظرتون باعث ریزش نمیشه؟سهام عدالت بعد ...

احتمالا زمانی که بازار منفی شود سهام عدالت را بازگشایی کنند تا مردم باز تو صف فروش بروند خخخخخ

فعلا صعود و سقوط بورس همش دستوری هست و کاری به عرضه اولیه ندارد.

پالایش یکم خیلی داغونه  کاش همون اول میفروختم  به نظرت زیر قیمت اولیه ش نمیاد  فرد ...

نه صبر کن شنبه بفروش 11000 تومان کمتر نذار.دیروز امروز بخاطر عرضه اولیه کمی فشار فروش است.فشار فروش تمام شد بالاتر میاد.نترسید

میخواستم بپرسم میشه اول سفارش خرید زد بعد از چند روز حسابمونو شارژ کنیم؟ اگر بله مراحلشو بگید ممنون. کارگزاریم مفید هست

اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...

سلام عزیزم ممنون که بازم برگشتی

لطفا مثل قبلا بیا و بگو عرضه هایی که میخریم  کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت چقد میشن بصورت  احتمالی

قبلا راحت طبق گفته هات میفروختیم

از وقتی رفتی  هیچی نفروختم دیگه 

همه عرضه های کوچولو موندن  

لطفا برای همشون مثل قدیم هدفهارو تعیین کن که تصمیم بگیریم

ممنون 

ببین من اینارو نفروختم 😥😥😥

فروی

ومهان

قرن

شصدف

تملت

زکوثر

ساوه

صبا

شستا

غگیلا

پیزد

سیتا

ولپارس

رافزا

آبادا

بگیلان

غزر

شاروم

امین

زملارد

ثبهساز

بپیوند

ثامید

وسپهر

گدنا

چخزر

خواهش میکنم مثل قبل هدفهارو بگو 

بقران گیج شدم توشون

پالایش یکم خیلی داغونه  کاش همون اول میفروختم  به نظرت زیر قیمت اولیه ش نمیاد  فرد ...

10500 فروش بذارید

سلام عزیزم ممنون که بازم برگشتی لطفا مثل قبلا بیا و بگو عرضه هایی که میخریم  کوتاه مدت و میان ...

باشه.اما تا هفته بعد همه را نگه دار.