2777
2789
عنوان

شما هم به زیادی مودب ها حس بدی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 68 پست
الان شما دقیقا سوالت چیه من راستش گیج شدم 

فکر کنم خوب توضیح ندادم!

من آدم هایی رو از نزدیک می شناسم که می دونم چه کلمات زشتی بلدن و به کار می برن و چه قضاوت های ناحوانمردانه ای راجع به آدم ها می کنن ولی یه جا و مخصوصا تو مجازی پشت کلمات فاخر قایم میشن و ملت هم به شدت باورشون می کنن.میگم چطور متوجه نمیشن؟

من تقریبا هر بار پیگیری یه آدم زیادی مودب رو کردم به جای خوبی برنخوردم،در واقع به جای بدی برخوردم! آدم هایی با کلمات معمولی تر اینطوری نبودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چند بار برام پیش اومده که حس کردم چرا بقیه متوجه نیستن که فلان شخص با کلمات انتخاب شده و فااا ...

حتی اگر شما چنین تجربه ناراحت کننده ای داشتی باز هم من ترجیح میدم با افرادی روبرو بشم که حالت عادی مودب هستن و اگه عصبانی بشن نتونن خودشون رو کنترل کنن تا افرادی که کلا در هیچ حالتی نمیتونن خودشون رو کنترل کنن ، اصلا یه جوری ترسناکه اونی که روز معمولی با بی ادبی صحبت میکنه پس روز عصبانیت میخواد کن فیکون کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کی؟

ماندگارِمن ♥️

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
فکر کنم خوب توضیح ندادم! من آدم هایی رو از نزدیک می شناسم که می دونم چه کلمات زشتی بلدن و به کار می ...

اونی ک نقش بازی میکنه ممکنه تو کوتاه مدت لو نره اما بالاخره ذات پاکشو نشون میده

بعدم ملت علم غیب ک ندارن 

با تعامل بیشتر و تو موقعیت های حساس مشخص میشه و لو میرن

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
خوبیش اینه فحش و .. هم نمیده استادی چیزیه؟

خخخ فحش ک هیچی خیلی کمتر از فحشم نمیگه😁 من تو حال باشم دسشویی نمیره خجالت میکشه فک کن

اره استاد حوزه

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

من کی گفتم لات بازی؟ گفتم معمولی بودن و ادب ذاتی! نه همش فعل جمع و کلمات فااااااخر 

من سلیقه امو گفتم درست متوجه نشدی

خواستم بگم هر کسی ی سلیقه ای داره

شما زود عصبی میشی 

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
نه تنها حس بد ندارم تحسینشون هم میکنم از قدیم گفتن ادب مرد به ز دولت اوست .....جز ادب نیست حال اهل ک ...

باادبی به مفهوم خوب حرف زدن و درست جواب دادن و ... 

من منظورم اوناست که زیادی اصرار به ادب دارن، نمی دونم منظورم رو چجوری بگم.اینا که کلمات فاخر رو جوری میگن که معلومه ادبیاتشون نیست

تا حدی موافقم.... یکی از نزدیکام همینطوریه پیام ک میده اننننقد پر از کلمات قلمبس که ادم یک ساعت باید فک کنه چی جواب بدا درصورتی ک از خیلی نزدیکانمه. منم دیگه خودمو اذیت نمیکنم کوتاه پاسخ میدم. واقعا رعایت ادب یه چیزه گنده کردن رفتار و کلمات یه چیزه اه

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
اونی ک نقش بازی میکنه ممکنه تو کوتاه مدت لو نره اما بالاخره ذات پاکشو نشون میده بعدم ملت علم غیب ک ...

خیلی خوب گفتی.

البته من فکر کنم علم غیب پیدا کردم در این زمینه😂شاید چون زیادی حساسم