2777
2789
عنوان

شما هم به زیادی مودب ها حس بدی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 68 پست

ولی همون ادم که اننننقد مدعیه ادابه یه بار بحث شد با جیغ و داد و عصبانیت میخواست حرفشو بگه 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
اووو  خب یه چیزی هم سخته شما هم باید مودب باشی پیشش اینش سخت باشه شاید

نه اتفاقا من شر و شیطونم سر ب سرش میذارم انقد حال میده  

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم خوب توضیح ندادم! من آدم هایی رو از نزدیک می شناسم که می دونم چه کلمات زشتی بلدن و به کار می ...

این چیزی که شما میگین درسته قبول دارم ،ولی نمیشه به همه تعمیمش داد، 

من خودم افرادی میشناسم که با ادبن و این ویژگی که شما گفتین رو دارن ،کسایی دیگهدهم میشناسم که بادب واقعی هستن وهمیشه توی همه ی موقعیت ها با همه همینطورن،به خیلی چیزا بستگی داره،شخصیت افراد چطور باشه ،بعضیا زیادی با این ادب و احترام یجورایی چابلوسی میکنن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

خب بستگی داره طرفو کجا میبینی؟محل کار؟دانشگاه؟دورهمیا؟چقدر بهش نزدیک هستی؟ نسبت ها خیلی مهمه....چقدر اختلاف سن دارید؟ اینها باید لحاظ بشه موقعی که میخواید با کسی ارتباط برقرار کنی...اینکه میگی خودشونو مخفی میکنن درک نمیکنم!! احترام گذاشتن اصلا بد نیست ...خیلیا دوست ندارن باهاشون زود صمیمی بشی بهتر که اول با احترام صحبت کنی بعد حالا به مرور زمان شناخت بیشتر شد راحتتر ارتباط برقرار کنی. 

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
عضو نی نی سایته؟

نه

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔
فکر کنم خوب توضیح ندادم! من آدم هایی رو از نزدیک می شناسم که می دونم چه کلمات زشتی بلدن و به کار می ...

درسته هرکسی یه ذائقه ای داره برای تاثیر گذاشتن رو ذهنیتتون میگم 

برای اینکه از شخصی بدمون بیاد باید دلیل موجهی داشته باشیم.و اینکه کسی دایره کلماتش بالاست روابط اجتماعی بالایی داره و انقدر معاشرت کرده که میدونه در چه موقعیتی از چه کلمه ای استفاده کنه دلیل موجهی برای اینکه از کسی بدمون بیاد نیست.همونطور اینکه کلمات زشتی بلد هستن(اینم دلیل موجهی نیست).

من که بدم نمیاد اتفاقا خیلیم جذبشون میشم.

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱