2777
2789
عنوان

خشونت خانگی علیه زنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 112 پست
خود تمکین. اگر بامن نخوابی اگر نیازم و تامین نکنی.... خود این جملات سر تا پا خشونت آمیز. روابط زناشو ...

خب عزیزم بعضی زنا رابطه ی جنسی نمیخوان مثلا بعد از مدتی کلا سرد میشن و توقع دارن مرد هم ازشون هیچی نخواد برا همین تمکین قرار داده شده

مردا اصولا همیشه نیاز دارن برا همین تمکین مهمه...

خشونت شامل خشونت فیزکی ،جنسی ،کلامی درسطح خانواده و روابط فردی وخشونت ساختاری ،فرهنکی ،درسطح حامعه ،اکثر خانومها درسطح جهان خشونت رو تحربه کردن ،ازکتک خوردن تا فحاشی توهین تحقیر ،رابطه بدون رصایت ،حق تحصیل کار ونوع لباس پوشیدن ،حق رفت و امد سفر ،،در چارچوپ و قید وبندی که مردای خانواده تعیین میکنن مجبور به زندگی باشی ،حتی این جوکای که برا دختر درست میکنن خشونت محسوب میشه😫

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من توفامیلمون چندتا داریم مرده میلرزه از زنش چنان ترسی تو دلشه،یعنی باچشام دیدم یکیشون سر شوهرش ...

اون مرده حتما یه غلطی قبلا کرده که با یه داد میلرزه حتما قبلا اینقدر تازونده تا دستش رو شده الان دور دور زنه است .

عزیزم خوده زنه واسه چی اینکارو میکنه؟ واسه این که فقط یه مرددد دوسش داشته باشه  خود اون یه زنه ...

خب عزیزم همه ک کامل نیستن بعضی مردا بلد نیستن چطور عشق بورزن این اسمش خشونت نیس ک، باید اموزش ببینن ....

اگرم کسی زنشو واقعا دوس نداره باید طلاقش بده 

بچه هاالان توی یه تاپیک دیدم خانومه گفته بود توی سرچ اینستای شوهرم چیزای بد میاد 

یه مرده گفته بود جذابیت هایی که شوهرتون میخواد رو براش فراهم کنید تاسمت این چیزا نره.خیلی من ناراحت شدم و اینو گفتم .کیا موافقن؟

ببخشید ولی طرز فکر احمقانه ایه که باید جذابیت هایی که دوست داره فراهم کنیم تا دنبال چیز دیگه نره 

این حرف شما ینی مجوز به اینکه اگه مرد چیزی خواست و فراهم نشد میتونه بره دنبال راه های دیگه .

اینطور میشه که خانم استراحت مطلق باردار باید خیانت ببینه‌.

یه امار تو همین سایت بگیرید ببینید چقدر خانوما توی استراحت مطلق یا توی بارداری بخاطر خیانت زجر کشیدن!!

خدایاشکرت
خب عزیزم بعضی زنا رابطه ی جنسی نمیخوان مثلا بعد از مدتی کلا سرد میشن و توقع دارن مرد هم ازشون هیچی ن ...

خب عزیزم وقتی زن نخواد چی ...نمیشه ک هر بار مرد خواست زن بگه باشه رابطه باید دو طرف بخوان همون طور ک ی مرد بعضی وقتا سرد میشه زن تحمل میکنه تمکین واژه نفرت انگیزیع

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤
والا دورو برم همش زن سالاریه،خشونتی نمیبینم

زن سالاری؟ یعنی مردها برای بیرون رفتن از خونه از زنها اجازه میگیرن؟ خواهر ببینه برادرش دوست دختر داره تنبیهش میکنه؟ مرد سنش بالا بره دیگه امکان ازدواج نداره ولی زن هرسنی باشه شوهر میکنه؟ مرد داد بزنه میگن بیحیاست ولی زن داد بزنه عادیه؟  زن هر چی بخواد میپوشه ولی به شوهرش اجازه اینو نمیده؟ مردها منتظر میمونن زنها انتخابشون کنن یا بی زن میمونن یا دوست دختر میگیرن که مردم میگن مرده دست خورده شد دیگه به درد ازدواج نمیخوره؟

ما تقریبا زن سالاری تو ایران نداریم 

برابری و احترام به زن داریم اونم خیلی کم 

اره من توفامیلمون چندتا داریم مرده میلرزه از زنش چنان ترسی تو دلشه،یعنی باچشام دیدم یکیشون سر شوهرش ...

این مرد بدبخت پیش کی میتونه درد دل کنه، به هرکی بگه بهش میخندن، اگه بخوایم همه چیو به خشونت ربط بدیم، این اجبار به سکوت و حرف نزدن مردا هم میشه خشونت، وگرنه همه مسخرش میکنن...چندین بارم تو همین سایت دیدم کاربرا میگفتن مرد چه حقی داره درد دل کنه و درمورد مشکلاتش حرف بزنه...خب اینم خشونته دیگه😑😑😑

🖤

خب عزیزم بعضی زنا رابطه ی جنسی نمیخوان مثلا بعد از مدتی کلا سرد میشن و توقع دارن مرد هم ازشون هیچی ن ...

نخوان. مگر همه مردها همیشه رابطه میخوان؟ اصولا پایه زندگی باید همیشه بر پایه مسایل جنسی باشه؟؟ در ثانی زن باردار میشه پریود میشه وضعیت هورمونی اش بهم میریزد هیچ کدوم از این مسایل برای اقایون اتفاق نمیفته. بدن، بدن زن و کسی حق نداره زن رو مجبور کنه به رابطه جنسی. این بردگی جنسی و در شان هیچ زنی در دنیا نیست. پایان بدیم به این افکار! بجای اجبار مرد باید دنبال دلیل امتناع همسرش باشه!  خیانت و اجبار که راه حل نیست 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
خود تمکین. اگر بامن نخوابی اگر نیازم و تامین نکنی.... خود این جملات سر تا پا خشونت آمیز. روابط زناشو ...

از این بدتر تا تمکین نکنی نفقه بهت تعلق نمیگیره ،،یعنی نیاز جنسی مرد و تامین نکنی حق خوراک وپوشاک ومسکن نداری .قوانین ایران ذلت باره برا زن هم در عرف هم درقانون 

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 
خب عزیزم همه ک کامل نیستن بعضی مردا بلد نیستن چطور عشق بورزن این اسمش خشونت نیس ک، باید اموزش ببینن ...

بلد نیست عشق بورزه خشونت نیس چیه طرف گرفته زن بیچاره رو خونین مالین کرده  بلد نیس عشق بورزه اموزش بببینه؟؟؟ یه سر برو دادگاه این موارد ببین خودت اموزششون بده 

یعنی هیچ زنی به شوهرش فحش نمیده؟ بد رفتاری نمیکنه؟ توهین و تحقیر نمیکنه؟ فقط مردا اینجورین؟ مثلا ماد ...

خدایی این مورد چقدر پیش میاد و برعکسش چقدر؟ منطقی هم از نظر قدرت بدنی نگاه کنیم مشخصه

زن سالاری؟ یعنی مردها برای بیرون رفتن از خونه از زنها اجازه میگیرن؟ خواهر ببینه برادرش دوست دختر دار ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

متاسفانه  ما زن سالاری رو تو قطع رابطه با خانواده شوهر میبینیم هر کی قطع رابطه کنه زن سالاری هر زنی کمتر غذا بپزه میگن زن سالاری 

ب خدا اینا زن سالاری نیست

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤