2777
2789
عنوان

خشونت خانگی علیه زنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 112 پست
خود تمکین. اگر بامن نخوابی اگر نیازم و تامین نکنی.... خود این جملات سر تا پا خشونت آمیز. روابط زناشو ...

👌👌👌👌👌👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

از واژه تمکین نفرت دارم

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با این چیزا کار ندارم

ولی اگه پشتوانه ندارید طلاق نگیرید والا الان خواهرشوهر من دنبال کارای طلاقه کلی پول خرج کرده اخرم هیچی بهترین وکیل گرفته حالا معلوم نیس هر صد سال یکبار یدونه سکه بدن یا نه

الان تقریبا یکساله ولی هیچی به هیچی توی این یکسال خودش خرج خودش و بچشو داده میگه دیگه پولم تموم شده پدرشوهرم خرجشون میده

منظورم اینکه اگه پووول یا شغل درست و حسابی یا پشتوانه عالی ندارید الکی دو روز واسه قهر نرید بعد پولتون تموم بشه مثل سگ پشیمون بشید چون تا بخواد مهریه و نفقه تقسیط بشه خیییییلی طول میکشه بعدم مگه چقدر میدن که بخوای خرج خودت و بچه (ها) بدی

تیکر 1000 روزگی شازده 👑

یعنی هیچ زنی به شوهرش فحش نمیده؟ بد رفتاری نمیکنه؟ توهین و تحقیر نمیکنه؟ فقط مردا اینجورین؟ مثلا مادرشوهر من جلو خانوادم محکم زد تو سر پدرشوهرم، اون بیچاره هم فقط خندید، این خشونت به حساب نمیاد؟ همه گیر دادین به مردا  

🖤

اره برمنکرش لعنت ولی خشونت خانگی علیه زنا چندین برابره

البته مردا کولی هم نیستن مثلا الان یکی میخواس ب شوهرش ادرار بده تا دوسش داشته باشه خدایی کدوم مردی همچین‌کاری با زنش میکنه ک این زنای دیوونه میکنن...خب این خشونته دیگ

خشونت خانگی فقط مردا نمیکنن من مامانم جوری عذابم میداد از صد تا مردم بدتر بود 😐😐😐😑😑😑

منم کشیدم از این عذابا هیچکس اندازه ی مامان ک بخواد ادمو عذاب بده نمیتونه عذاب بده😖😖😑😑

واقعا هیچ ارگانی از خانمهایی که تحت خشونت خانگی هستن حمایت نمیکنه شاید چند درصدشون بتونن از این شرایط نجات پیدا کنن

خیلیاشون مجبورن بسوزن و بسازن چون هیچ پشتیبانی ندارن.دیگه مطمئنم همه فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدن دقیقا واقعیت جامعه ماست.

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
👌👌👌👌👌👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 از واژه تمکین نفرت دارم

منم. ابزاری برای کنترل خانم ها در جوامع عقب مانده 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
منم کشیدم از این عذابا هیچکس اندازه ی مامان ک بخواد ادمو عذاب بده نمیتونه عذاب بده😖😖😑😑

من بدتر از اون بلد بودم منتها وجدان داشتن کاری نکنم پشیمون شم ولی اون ن 😑

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
البته مردا کولی هم نیستن مثلا الان یکی میخواس ب شوهرش ادرار بده تا دوسش داشته باشه خدایی کدوم مردی ه ...

عزیزم خوده زنه واسه چی اینکارو میکنه؟ واسه این که فقط یه مرددد دوسش داشته باشه 

خود اون یه زنه تحت مردسالاری و قطعا کمبود توجه و عقب ماندگی 

خشونت خانگی یک مبحث مردانه خطاب میشه کافیه یه نگاه به امارا بندازین و ضرب و شتم و قتل خانگی ببینین 

یعنی هیچ زنی به شوهرش فحش نمیده؟ بد رفتاری نمیکنه؟ توهین و تحقیر نمیکنه؟ فقط مردا اینجورین؟ مثلا ماد ...

اره من توفامیلمون چندتا داریم مرده میلرزه از زنش چنان ترسی تو دلشه،یعنی باچشام دیدم یکیشون سر شوهرش داد زد مرده لکنت گرفت صداش میلرزید....