2777
2789
عنوان

خشونت خانگی علیه زنها

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 112 پست
قبول کنید یا نکنید  قانون رو مردان مینویسند به نفع مردان هم مینویسند. من درباره مورد صحبت ن ...

اخه تو تیتر نوشته شده خشونت خانگی......ناخواگاه خشونتایی که توخونه علیه مردا میشه هم تو ذهنمون اومد،قانونو چون نمیتونیم تغییر بدیم وتغییر خییلی کار سختیه براهمین بهش فکرنکردیم،ومنکرش هم نیستیم.

نماز کمک بسیاری به افراد میکند که سمت خلافی نروند ولی متاسفانه زنهای امروز در همه جا فداکاری میکنند ...

به جز نماز و عقیده دینی، چه راه حل دیگه ای برای حذف خشونت وجود داره برای کسانیکه اعتقادات مذهبی ندارن ؟ 

خب نمیشه تو جامعه از همه انتظار داشت از ترس خدا و عقوبت آخرت دست به خشونت نزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز ممنون از همراهیت با این تاپیک که موضوع خشونت علیه زنان بود، خشونت علیه مردان هم وجود داره ...

بله موضوع رو متوجه شدم،ولی ایشون بی ادبانه ریپلای کردن مجبورشدم جوابشونو بدم،وگرنه نمیخاستم دیگه کشش بدم،ناخوداگاه تو ذهنم اومد چون اطرافم زیاد دیدم.همین.

به جز نماز و عقیده دینی، چه راه حل دیگه ای برای حذف خشونت وجود داره برای کسانیکه اعتقادات مذهبی ندار ...

ما طبق غذاهایی که مصرف میکنیم رفتار از خودمون نشون میدیم.متاسفانه روغنهای صنعتی جامد ومایع.غذاهای صنعتی  و...به سلامت جسمی افراد آسیبهای فراوانی زده است.برنامه تغذیه اسلامی را تو گوگل سرچ کنید .سعی کنید انرژیهای منفی را از خانه وزندگی دور کنید.

ز

به جز نماز و عقیده دینی، چه راه حل دیگه ای برای حذف خشونت وجود داره برای کسانیکه اعتقادات مذهبی ندار ...

من یه زندادش دارم که خیلی هم باهام صمیمی نیستیم اما هر کجا که برادرم حرفی زده رفتاری کرده زوری گفته جلوش وایسادم ،اگاهش کردم ،نزاشتم ادامه بده ،این یه راهه تو محیط خانواده اگر شوهرم خواهرشو کتک زد پیروزمند و شاد نباشم اکاهش کنم ،اگر برادرم زنش رو ازار داد نگیم زنش حقش بود حمایتش کنیم .ما زنها حالا که قانون و اموزش درستی تو کشورمون نیست اگاه باشیم و اگاه کنیم ،به بچه هامون یاد بدیم ،تو همین فضای مجازی اگاهی بدیم به خانومها به اقایون مثل همین تاپیک شما .

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

خواهش میکنم حواستون باشه خوراک جسمی وخوراک روحی آدمها ناسالم شده.وهمین عامل بسیاری از مشکلات وناراحتی هاست.تا وقتی که فست فود میخوریم وتنقلات سمی وارد بدنمون میکنیم.حق نداریم از خشونت انتقاد کنیم.همچنین تا وقتی که به نیازهای فطری وروح وروانمون وقت نمیذاریم.واهمیت نمیدهیم باید منتظر عواقب اون هم باشیم.

یه سری تفاوت ها بین زن ومرد هست که اون مبحثش کاملا جداس ویه مقوله ایه برا خودش....ولی صحبت از خشونت ...

ببینید شما نگفتید خشونت علیه مرد

شما گفتید زن سالاری

کلمات تعریف دارن. من مثالهای مردسالاری یا دقیقتر از اون، پدرسالاری را برای شما زدم، معکوس اونها یعنی زن سالاری یا مادرسالاری عملا تو جامعه ما وجود نداره و نمیتونه داشته باشه چون بستر قانونی و عرفی نداره، اما خیلیها به اشتباه این لفظ را به کار میبرن

من منکر خشونت علیه مردها نیستم، اما در مورد اون هم، عملا کفه ترازو به سمت مردان سنگینی میکنه.

من به خاطر زن بودنم نیست که اینو میگم، این واقعیتیه که آمارهای جهانی میگه

کشور ما به اعتراف مسوولانش، در رتبه بندی شکاف جنسیتی بین مرد و زن، یعنی بدتر بودن وضع زن نسبت به مردان، از بین ۱۵۳ کشور، کشور ۱۴۸ شده. اگر بخواید لینکش رو براتون میذارم.

اینکه شما در چنین کشوری باشید و نگران حقوق مردان باشید، انسانیت شما رو نمیرسونه، نشان دهنده چیزهای دیگریه که من چون شما رو نمیشناسم، بر خلاف شما، قضاوتتون نمیکنم