2777
2789
عنوان

شماروخداچیکارکنم

499 بازدید | 23 پست

پسرم قراره فردابره ازمایش کلونوسکوپی وازدیروزعصرشروع کردم داروهاشوتمومم نکرده وکلادوبارشکمش کارداده٫چیکارش کنم خوابم نمیبره دارم سکته میکنم براش

عزیزم نگران نباش من براش ختم صلوات میزارم ان شالله دم سحری خداشفاشون بده و چیزی نباشه

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی کنسلش کنی تا داروهاشو تموم کنی یا به منشی اطلاع بده ببین چی میگه

الان پاشدم براش چایی گذاشتم تاباشیسه هش بدم بخوره٫ازاین میترسم مشکل بدی نداسته باشه که ازعصردیروزتاحالابااین همه داروفقط دوبارکارکرده

الان پاشدم براش چایی گذاشتم تاباشیسه هش بدم بخوره٫ازاین میترسم مشکل بدی نداسته باشه که ازعصردیروزتاح ...

شاید خیلی یوبسه یا اینکه از اول روده هاش پر نبودن 

خدایا خیلی شکرت   

عزیزم هم برادرم هم برادر شوهرم و خوار شوهرم کولونوسکپی رفتن، داروهایی میدن که سه روز باید ناشتا باشه بعد آنقدر شکم کار کنه که چیزی توش نباشه که دوربین بتونه روده رو ببینه، اصلا سخت نیست  بهش قوت قلب بده با روحیه برید این ی آز مایشه، فقط غذا نخوردن و دستشویی رفتنش سخته که بده خیال خودتون راحت میشه، به هیچ عنوان سکته نداره، حالا باید دفع داشته باشه تا از شکمش دیگه آب بیاد یعنی پاکسازی کامل روده، میدونی همینپاکسازی روده چقدربه نفعشه، اصلا و ابدا نگران نباش چیز خاصی نیست

الان پاشدم براش چایی گذاشتم تاباشیسه هش بدم بخوره٫ازاین میترسم مشکل بدی نداسته باشه که ازعصردیروزتاح ...

اون چند بارش مهم نیست، مطمعنا باش داروها به اندازه ای هستن که چیزی نمونه، جز داروها چیز دیگه ندید، چای کم رنگ اشکال نداره

عزیزم هم برادرم هم برادر شوهرم و خوار شوهرم کولونوسکپی رفتن، داروهایی میدن که سه روز باید ناشتا باشه ...

اخه قربونت بشم منم نگران همینشم ازعصردیروزتاحالابایدبیشترکارمیکردتامدفوعش کلااب باشه پدرشوهرمم همینومیگفت اون رفته بود٫واسه همین خیلی نگرانم

شاید خیلی یوبسه یا اینکه از اول روده هاش پر نبودن 

نه یبوست که اصلانداره ولی خوب اره اصلاچیزی نخورده که بخواددفع کنه اماخوب بازم باید لاعقل به جای مدفوع اب که بیادازش؟؟؟؟؟؟

خداخیرت بده عزیزم انشالله هرچی ازخدامیخوای بهت‌بده٫خیلی نگرانشم

نگران نباش گلم بسپار دسته خدا فقط

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
درسته اماباخوردن این داروهاوقتی که دیگه شکمت کلاتخلیه بشه فقط اب میادکه انگارروده پاک شده

گمون نکنم اگه مدفوعی وجود داشته باشه در اثر مصرف دارو خیلی روون میشه مثل آب وگرنه از روده که آب خارج نمیشه

خدایا خیلی شکرت