عزیزم نگران نباش من براش ختم صلوات میزارم ان شالله دم سحری خداشفاشون بده و چیزی نباشه
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
عزیزم هم برادرم هم برادر شوهرم و خوار شوهرم کولونوسکپی رفتن، داروهایی میدن که سه روز باید ناشتا باشه بعد آنقدر شکم کار کنه که چیزی توش نباشه که دوربین بتونه روده رو ببینه، اصلا سخت نیست بهش قوت قلب بده با روحیه برید این ی آز مایشه، فقط غذا نخوردن و دستشویی رفتنش سخته که بده خیال خودتون راحت میشه، به هیچ عنوان سکته نداره، حالا باید دفع داشته باشه تا از شکمش دیگه آب بیاد یعنی پاکسازی کامل روده، میدونی همینپاکسازی روده چقدربه نفعشه، اصلا و ابدا نگران نباش چیز خاصی نیست
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن