#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______# #سلام بر زهرای شهیده# باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… بوی اشک مادرانه پر ز ناله کودکی با مادری پهلو شکسته میبرد او را به خانه کوچهها و تازیانه… گریههای کودکانه حملهی نامردِ پَستی وحشیانه تازیانه، تازیانه… پس چرا مادر ، چرا گم کرده راه آشیانه؟ باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… باز باران… دانه دانه حیدرانه بیصدا و مخفیانه آه از غسلِ شبانه زینبانه… لرزه افتاده به شانه پشت تابوتی روانه باز باران…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نرخ دستم نیست ولی خوب پول کاغذ و برق و کالری که سوزنده حساب کرده
درسته پول کاغذو اینا داده ولی من میگموقتی کل فایل پی دی اف که بهش دادم ۴۰ص بود؟و از اون پی دی اف ۴۰صفحه ای گلچین کردم و حدود یکسومشو گفتم تایپ کنه .سوالم اینه چطور یکسومش شد چهل و خورده در صورتیکه کلش ۴۰ص بود؟گفت بدون پرینت بالای ۲۰۰
درسته پول کاغذو اینا داده ولی من میگموقتی کل فایل پی دی اف که بهش دادم ۴۰ص بود؟و از اون پی دی اف ۴ ...
چه خبره گرون گفته
ببین گلم پی دی اف شما فونت و فاصله بین خطوط کم بود حاشیه هاش هم کم بوده
اما این به روش استاندارد نوشته این طور شده باید اول بهش میگفتی
من خیلی ارزون تر میگیرم
البته تو خونه کار میکنم
#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______# #سلام بر زهرای شهیده# باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… بوی اشک مادرانه پر ز ناله کودکی با مادری پهلو شکسته میبرد او را به خانه کوچهها و تازیانه… گریههای کودکانه حملهی نامردِ پَستی وحشیانه تازیانه، تازیانه… پس چرا مادر ، چرا گم کرده راه آشیانه؟ باز باران… با ترانه دارد از مادر نشانه بوی باران… باز باران… دانه دانه حیدرانه بیصدا و مخفیانه آه از غسلِ شبانه زینبانه… لرزه افتاده به شانه پشت تابوتی روانه باز باران…
[QUOTE=167528088]چه خبره گرون گفته ببین گلم پی دی اف شما فونت و فاصله بین خطوط کم بود حاشیه هاش هم کم بوده اما این ...[/QUOنه اتفاقا استاندارد سوال بود
[QUOTE=167528088]چه خبره گرون گفته ببین گلم پی دی اف شما فونت و فاصله بین خطوط کم بود حاشیه هاش هم ک ...
عجب
پس ازش توضیح بخواید
شاید فکر میکنه سما سر در نمیارید