2777
2789

۱۷۰تا سوال از توش گلچین کردم و دادم تایپ کنن .بنظز شما چند ص میشه؟

آخه تعجب کردم تایپیست  گفت چهل و خورده ص شد .کل پی دی اف ۴۰ص بود از نصف کمتر از توش دراورد و تایپ‌کرد شد چهل و خورده ص؟ بنظرتون سرم‌کلاه گذاشته؟

خدایا فقط به امید تو. 

من کار تایپ میکنم 

چقدر گفته؟؟؟؟

از این به بعد کاراتو به من بگو

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سایز استاندارد 16 با فونت b nazanin و فاصله خطوط 1.5 و فاصله پاراگراف صفر هست.

ممکنه فایلی که شما فرستادی ریز باشه. اون با استاندارد گفته به شما

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
نرخ دستم نیست ولی خوب پول کاغذ و برق و کالری که سوزنده حساب کرده 

درسته ‌پول کاغذو اینا داده ولی من میگم‌وقتی کل فایل پی دی اف که بهش دادم ۴۰ص بود؟و از اون پی دی اف ۴۰صفحه ای گلچین کردم و حدود یکسومشو گفتم تایپ کنه .سوالم اینه چطور یکسومش شد چهل و خورده  در صورتیکه کلش ۴۰ص بود؟گفت بدون پرینت بالای ۲۰۰

خدایا فقط به امید تو. 
درسته ‌پول کاغذو اینا داده ولی من میگم‌وقتی کل فایل پی دی اف که بهش دادم ۴۰ص بود؟و از اون پی دی اف ۴ ...

چه خبره گرون گفته

ببین گلم پی دی اف شما فونت و فاصله بین خطوط کم بود حاشیه هاش هم کم بوده

اما این به روش استاندارد نوشته این طور شده باید اول بهش میگفتی 

من خیلی ارزون تر میگیرم 

البته تو خونه کار میکنم

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

عزیزم تاپیبست ها فونت و فاصله بین خطوط مشخص دارن نگا کنی انگار واس کورها دارن تایپ میکنن بزرگ میشه فونت هاشون!

ولی خب یچیز تصویب شده و با اون تناسب قیمت صحه ایی میدن ولی پی دی اف واس خوندن بودن فونت اش کوچیک بوده

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
عزیزم تاپیبست ها فونت و فاصله بین خطوط مشخص دارن نگا کنی انگار واس کورها دارن تایپ میکنن بزرگ میشه ف ...

نه من دبیر هستم فونتها استاندارد تازه سوالها همه تو کادر بود با خط کشی بین سوالها ولی این با ایتکه‌کادر و جدول هم نداره زیاد شد 

خدایا فقط به امید تو. 
[QUOTE=167528088]چه خبره گرون گفته ببین گلم پی دی اف شما فونت و فاصله بین خطوط کم بود حاشیه هاش هم ک ...

عجب 

پس ازش توضیح بخواید 

شاید فکر میکنه سما سر در نمیارید