2777
2789
عنوان

يعني بچم دختره يا پسره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 87 پست
دور شكم ولي برا شما كه هفته ٨ هستين زوده شكم ندارين كه گلم 😝

خب اخه بعدش خودش مشخصه 

تمام تستا رو پروندي رفت 😅 حالا سرگرمي ديگه نداريم😂

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
😂😂😂😂 کاش یکیم بیاد بگه تجربه شو درمورد سایز ببینیم اون اشتباه نداشته

اتفاقا عزيزم من در اون مورد تحقيق كردم قبلا تو ني ني سايت تاپينگش هست تقريبا درست در مي اومده ولي تا شكمت در بياد سونو نامردي ميكنه و جنسيت رو ميگه 😂😂😂🤰🏻🤰🏻

خدا خواست خوشبخترين باشم  گل هاي زندگي ام رو افريد 🌹A🌹A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا 😂😂😂واسه همينم نبايد ادم بارداريش رو با اين جور چيزا حيف كنه  قشنگ به خودت برس و بيخيال ...

اره والا ولي سرگرمي خوبيه 😅

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
خب اخه بعدش خودش مشخصه  تمام تستا رو پروندي رفت 😅 حالا سرگرمي ديگه نداريم😂

والا من دقيقا سه ماهم رو سر اين جنسيت دادم رفت الان انقد حرصم ميگيره همه راه ها رو تست ميكردم رفتم ان تي گفت و تمام 😂😂

اومدم نشستم سر جام 

والا من دقيقا سه ماهم رو سر اين جنسيت دادم رفت الان انقد حرصم ميگيره همه راه ها رو تست ميكردم رفتم ا ...

😂😂😂 

چي بود اخر ؟ 

اگه میخای حتما الان جنسیت رو دقیق بفهمی یه آزمایش خون هست توی هفته 7 و 8 داده میشه که کروموزوم های y رو توی خون مادر جستجو میکنن اگه باشه پسره نباشه دختر که جوابش صدرصده و یه کم هزینه داره فقط این دقیقه دیگه بقیش کشکه

حالا بعدا ميزني تو كار خواب ديدن و اينكه اين ميوه چيه و....😂 بعدش دنبال اينكه سونو اشتباه ميكنه يا نه 😂

اگه میخای حتما الان جنسیت رو دقیق بفهمی یه آزمایش خون هست توی هفته 7 و 8 داده میشه که کروموزوم های y ...

جالب اينجاست من اون روز ك اعلام ميكنن هم نميخوام بدونم تازه ميخوام توي جشن تعيينش بفهمم 

حالا دوس داشتی چی باشه؟؟؟ 

ناخواسته بود عزيزم فرقي نداشت برام دختر رو خيلي خيلي دوست دارم همسرم هم خواهر خاله و عمه نداشت اونم دختر دوست داشت مخصوصا مادر شوهرم 

پسر

عزيزم خدا حفظش كنه😅 ما علاوه بر خودمون از هم ديگه رو هم ميخوايم بدونيم 😅