2777
2789

دیر هست

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دومی رو ۳۷ آوردم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من ۲۷هستم باردارم بازم میترسم

الکی میترسی

بستگی داره

اگه یکی ۳۹ سالگی ازدواج کرده که هیچی

ولی ۳۰ ازدواج کنه بدون هیچ دلیلی بخواد ۴۰ بچه اولو بیاره چرا دیره.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
نمیدونم همش هم استرس دارم

مگه خل شدی برای بچه بده

عشق کن با نی نی

یکی از اقوام همسر من بعد از ۴۰ سالگی ۳ تا بچه آورد، همه هم ماشالا صحیح و سلامت، تازه بابای بچه‌ها هم چیزی حدود ۷۰ سال سن داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مگه خل شدی برای بچه بده عشق کن با نی نی

همه میگن بچه اولته خیلی نگرانی ک استرس گرفتی! و طبیعیه! انقد گوشی دستمه میگن برا بچه ضرر داره میترسم بخاطر تشکیل قلبش

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بستگی داره  اگه یکی ۳۹ سالگی ازدواج کرده که هیچی ولی ۳۰ ازدواج کنه بدون هیچ دلیلی بخواد ۴۰ بچ ...

من ۳۵ سالمه به تازگی جدا شدم بچه نداشتم تا دو سال دیگم  تصمیم به ازدواج ندارم گفتم اگه تا اون موقع طول بکشه اشکالی نداشته باشه

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤