من خیلی گوشی دستم بود طوری نشد اما اتفاق دیگه این گوشی واسه آدم بزرگش ضرر داره چه رسد به جنین که داره دونه دونه اعضای بدنش شکل میگیره . بذار کنار
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
یکی از اقوام همسر من بعد از ۴۰ سالگی ۳ تا بچه آورد، همه هم ماشالا صحیح و سلامت، تازه بابای بچهها هم ...
چه جالب. میشه بگید واسه سومی چه سنی بودن؟
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
من ۳۵ سالمه به تازگی جدا شدم بچه نداشتم تا دو سال دیگم تصمیم به ازدواج ندارم گفتم اگه تا اون م ...
هروقت اماده زندگی جدید شدید برید سمتش. تصمیم درستی گرفتید نمیشه به خاطر بالارفتن سن بچه دار شدن وارد مرحله ای بشید که فکرمیکنید هنوز اماده اش نیستید...
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.