2777
2789
همه میگن بچه اولته خیلی نگرانی ک استرس گرفتی! و طبیعیه! انقد گوشی دستمه میگن برا بچه ضرر داره میترسم ...

من خیلی گوشی دستم بود طوری نشد اما اتفاق دیگه این گوشی واسه آدم بزرگش ضرر داره چه رسد به جنین که داره دونه دونه اعضای بدنش شکل میگیره . بذار کنار

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
یکی از اقوام همسر من بعد از ۴۰ سالگی ۳ تا بچه آورد، همه هم ماشالا صحیح و سلامت، تازه بابای بچه‌ها هم ...

چه جالب. میشه بگید واسه سومی چه سنی بودن؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۵ سالمه به تازگی جدا شدم بچه نداشتم تا دو سال دیگم  تصمیم به ازدواج ندارم گفتم اگه تا اون م ...

هروقت اماده زندگی جدید شدید برید سمتش. تصمیم درستی گرفتید نمیشه به خاطر بالارفتن سن بچه دار شدن وارد مرحله ای بشید که فکرمیکنید هنوز اماده اش نیستید...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
چه جالب. میشه بگید واسه سومی چه سنی بودن؟

با فاصله‌ی نزدیک بودن بچه‌ها، فکر می‌کنم ۵-۴۴ سالش بود، چون فامیل دورن، خیلی دقیق نمی‌دونم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...