دوستان به خدا قسم این دارو به شدت سیستم ایمنی رو تقویت می کنه بدون اینکه هیچ نوک سوزنی ضرر داشته باشه به خصوص برای این دوران کرونا در حد معجزززززه ست چه برای پیشگیری چه درمان کاش می فهمیدم اولین بار کی این دارو رو معرفی کرد تو این سایت همیشه دعاش می کنم من از کسایی هستم که بی دلیل وبی مطالعه وتحقیق درمقابل هرچیز جبهه گیری نمی کنم وبی مطالعه وتحقیق هم هرچیز روقبول نمی کنم کسی هم قصدش تبلیغ باشه کاملا واضحه ولی ازتاپیکها ونوشته هایی که اینجا یا سایتهای دیگه از کاربرا می شنیدم مشخص بود که برای اطلاع دیگران وازسردلسوزیه بعدش کلی مطالعه وتحقیق وشروع کردیم خانوادگی خودم بچه هام همسرم ومادرم به طور مرتب مصرف می کردیم حالا که با خانواده مبتلا درارتباط بودیم وباوجوداسترس از برخورد با اون خانواده نگرفتیم الان دیگه مطمئن شدم خاله م که مبتلاشد براش بردم با وجود بیماری زمینه ای ۳ شب خورد خوب شد سنش هم بالا بود ما که هرسال سرماخوردگیامون ضعیف بود اصلانگرفتیم ولی یه خواهرم که قبلش هرسال آنفلوانزاش درحدشدید بود وایمنیش ضعیف بود این بیماری روخیلی خفیف گرفت بخصوص برای مادرم خیلی خوشحالم این داروسفارش امام کاظم درزمان خودش علیه بیماری ویروسی وسرماخوردگیه منتها متاسفانه بایگانی بود حتی مادراومادربزرگامون این دارو رونمی شناسند تا اینکه احادیث طبی پیامبر وائمه چندسال پیش جمع آوری شد دیگه به لطف پیشرفت دنیای مجازی واینترنت خیلیا مطلع شدند اینم بگم پزشکای مطرح طب سنتی مثل دکترکردافشارودکترروازاده وخیراندیش وووووقبولش دارند منتظر تایید وزارت بهداشت نباشید که مافیای پزشکی ودارو هیچوقت این اجازه رونمی دن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان شما بر چه مبنایی میگین باعث مرگ و میر میشه ؟ کاش میدونستین علم پزشک چیزی نیست که هر چیز و هر کس ...
🔻عوارض احتمالی واکسن کرونا چیست؟
🔹به نوشته نشریه یو اس ای تو دی، بسیاری از مردم هنوز برای دریافت واکسن کرونا تردید دارند و از عوارض جانبی آن میترسند. 🔹به گفته پزشکان عوارض جانبی واکسن کرونا شامل درد در ناحیه تزریق واکسن، احساس خستگی و کوفتگی، درد مفاصل و عضلات برای یک یا دو روز و درد بازو میشود. 🔹هر شخص باید ۲ دوز واکسن کرونا دریافت کند که عوارض جانبی بیشتر پس از دریافت دوز دوم نمایان میشوند. اگر فردی واکنش بدی نسبت به یک واکسن دارد، این امر خود را در ۶ هفته ابتدایی پس از تزریق نشان خواهد داد. کارشناسان میگویند تأثیرات بلندمدت واکسن کرونا هنوز ناشناخته است/آنا @pgnews
بسیار عادت بدی است که اندیشههای دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است. اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوتهفكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند.قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج میدهد، دروغ میگوییم و آن دروغ را تکرار میکنیم تا جایی که دگر فراموش میکنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که میگوییم بدهی ما را به آن بیشتر میکند. بدهیای که دیر یا زود باید پرداخت شود