2777
2789
عنوان

رجوع به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 90 پست
متوجه نشدم خود خانوم میخواد برگرده بعد به شما میگن اصرار نکن بهم وقت بده؟

بالاخره شاید دوس داره غرورش از اینی ک هست بیشتر له نشه و منم برای غرورش احترام قائلم

با اینکه خیلی اذیتم کرد ولی واقعا دوسش دارم

بخاطر بچه ت  هم ک شده باید به زندگیت فرصت دوباره بدی فکر نکن بری با یکی دیگه همه چی درست میشه و دیگه مشکلی نداره همه زندگیتشون مشکل داره ولی باید وقت بذاری حلش کنی ن ازش فرار کنی ، بچه ت اسیب میبینه اینجوری پس  بهتره دوباره از نو شرو کنید و  سعی کنی. ک دیگه اشتباهات کذشته رو تکرار نکنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا جدا شدین واینبار محکم تر باشید مهریه نزنین

حالا از کجا مطمئنی صدردصد تقصیر خانمه بوده که بهش میگی مهریه نزن

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
آره آره حتما برگردید اگه باهمسرتون ده تا مشکل دارید با همسر جدید و با وجود بچه 8 ساله هزار تا مشکل خ ...

واقعا گل گفتی 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بالاخره شاید دوس داره غرورش از اینی ک هست بیشتر له نشه و منم برای غرورش احترام قائلم با اینکه خیلی ...

میشه علت طلاق رو بگید 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
آره آره حتما برگردید اگه باهمسرتون ده تا مشکل دارید با همسر جدید و با وجود بچه 8 ساله هزار تا مشکل خ ...

دعا کنید ک انشاا... دلامون بهم نزدیک بشه و بهم رجوع کنیم و به صلاحمون باشه

فقط موندم چطور خانواده هامونو چطور راضی کنم

نشاط تو یکی از تاپیکات گفتی دوساله دوست خواهرت باهات درددل میکنه یعنی زن داشتی اونموقع که

نه رجوع نکن تو قابل اعتماد نیست اونو بدبخت نکن

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
بالاخره شاید دوس داره غرورش از اینی ک هست بیشتر له نشه و منم برای غرورش احترام قائلم با اینکه خیلی ...

افرین به وجدان و شخصیتتون واقعا قابل احترامه 

تا وقتی علاقه باشه بین دو طرف میشه یه جورایی زندگی رو ساخت هر چند اگه الان یه ویرونه باشه 

پیشنهاد میکنم برین پیش یه روانشناس تا مشکلاتتون ریشه ای حل بشه 

اگرم نیاز بود یه سری تعهدات کتبی بهم بدین

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
دعا کنید ک انشاا... دلامون بهم نزدیک بشه و بهم رجوع کنیم و به صلاحمون باشه فقط موندم چطور خانواده ه ...

واقعا به خانواده هاتون ربط نداره 

اونم با یه بچه