2777
2789
عنوان

رجوع به همسر

1630 بازدید | 90 پست

با سلام و احترام

ببخشید ک وقتتون رو میگیرم

لطفا راهنماییم کنید

بنده حدود 9 ماه هستش ک بنا به اصرار خانمم از هم جدا شدیم و یه بچه 8ساله داریم ک  حضانتش با من هستش و خانمم دیشب با کمال ناباوری بهم تماس گرفت و درد و دل کرد و گفت ک واقعا بعد از طلاق با خانوادش مشکل پیدا کرده و در کل شرایط سختی رو میگذرونه و دلش برای زمانهایی ک با هم بودیم تنگ شده و همچنین بچمون

با اینکه خیلی اذیتم کرده بود و من هم در شرف انتخاب همسر جدید هستم با این تماسش خیلی ریختم بهم و بهش درخواست خواستگاری دادم و خودش هم اینکار رو کرد ک من بهش درخواست رجوع بدم 

منتها بهم گفت که فرصت بیشتری بهش بدم ک فکر کنه و در انتخاب ازادش بزارم و اصرار بهش نکنم

تو رو خدا خالصانه بهم بگید چکار کنم

از طرفی دوسش دارم و از طرفی مادر بچمه

ولی میترسم رجوع کنیم و خدای نکرده ادیتم کنه

به نظرتون چکار کنم واقعا هم دوس ندارم کسی بجز مادر بچم وارد زندگیم بشه

بالاخره هر انسانی کم و کسریهایی داره

قبولش کن

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر. مجددا قبل از شروع زندگیتون و در حین همین زمان که خانوم دارن رو پیشنهادتون فکر میکنن ، دو طرف با هم زوج درمانی برید حتما. اگر برای زندگیتون ارزش قائلید حتما رو این زمینه هزینه کنید . من جواب گرفتم . انشا الله که برای شما هم همبنقدر مفید خواهد بود‌ 

قبلش با تعهد و حرف حل کنین وبعد برین سرخونه زندگیتون 

عمر ادم اینقد کوتاهه که اصلا وقت واسه این جداییا نیس

اِن شاءالله همگی حاجت روا بشیم..یه آمین بگو❤👇خدا جونم میشه منم لایق مادر بودن بدونی ..؟🙁  دلم حس مادر بودن میخواد.. حس بارداری.. حس مراقبت از یه کوچولویی که دنیامونه..حس شب بیداریای یه مادر..حس مادری حس مادری حس مادری..دوسدارم زودتر تجربش کنم..خدایا به حق فاطمه الزهرا این اولین و آخرین سقطم باشه..لطفا هیچ مادری رو با بچه تو شکمش امتحان نکن...خدایا منم ببین دل من و شوهرمم شاد کن.. خیلی تنهام خدا...لطفا❤   ای کاش هرچه زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه😍😍لطفا اگه منو تو تاپیکای خیانت دیدین تذکر بدین بهم ممنونم❤