2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده ی شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
دقیقا همینه عزیزم.خوب خوب خوب هم که باشن بایزم باید حریم شخصی حفظ بشه.من حتی با مامان خودمم حد و مرز ...

قربون دهنت

منم معتقدم ادم باید با خانواده خودشم حدو رعایت کنه چه برسه خانواده شوهر و بقیه که امکان پیشامدهای منفی زیاد هس پیشگیری بهتر از درمانه

خوبی داره ولی به شدت پرتوقع هستش  اگه کمکش نکنی سریع قیافه میگیره و و تیکه میندازه

هرکس یک اخلاقای خاصی داره دیگه.ما خودمون هم همینطور هستیم.

مادرشوهر منم توقعاتشون بالاس چون توی همچین خاناوده ای بودن از اول.منم باهاش کنار اومدم و شده جزئیی از زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من اشک توی چشماشون میشینه بخدا.به شوهرم میگم دوس دارم برم خونشون ولی وقتی میخوام برگردم خون ...

دقیقا منم مادرشوهرم خیلی به ما وابستس وقتی میریم اونجاو میخوایم برگردیم خیلی ناراحت میشه میگه چرا انقد زود میرید با اینکه زود زود میریم خونشون و فاصله ایی بین خونه هامون نیست ولی از بس که جاریم بهش بدی کرده اصلا به اونا وابسته نیست و هر وقت که میرن خوشحال میشه چون جاریم خیلی حرصش میده ولی من خودم خیلی خوبم باهاش وتمام سعی ام اینه که خیلی باهاشون خوب باشم و هیچ فرقی با خانوادم ندارن

💞جان من و جان تورا هردو بهم دوخت قضا💞
برادر شوهرام یا زنداداش صدام میزنن یا الهام جان خیلی مهربونن،جاری ها بسیار خونگرم و باشعور و دوستون ...

چقدر خوب.خداروشکر.برادرشوهر خوب واقعا نعمت  بالاییه خیلی جاها به دردتون میتونه بخوره

دقیقا منم مادرشوهرم خیلی به ما وابستس وقتی میریم اونجاو میخوایم برگردیم خیلی ناراحت میشه میگه چرا ان ...

منم دقیقا همینم.مادرشوهرم میگن چون دور ما از اول شلوغ بوده و قدیم ندیما خونه ی مامانشون خیلی رفت وآمد بوده الان نمیتونن تنهایی رو تحمل کنن.منم به چشم توقع بالا اصلاا به این قضیه نگاه نمیکنم.چه اشکالی داره آدم تند تند بره و دل یک مادرو شاد کنه.مطمئنا خدا هم دلش شاد میشه

مادر شوهرم و خانوادش اخلاقاشون خوبههههه و عالی تا قبل بحث مالی😂 چون خسیسن به نظرم 

اما بقیه خصوصیاتشون خوبه الحمدالله

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بذار فک کنم🤔🤔🤔🤔

یادم نیس 🤔

اهها بزاز بگم یکی از جملات ناب مادرشوهرم با کو ن افتادی تو عسل که بچم گرفتت کاش ی همچین تیکه ایم بود بچش

چقدر سخته دوریت نفسم من توبه کردم امیدوارم توم منو بخشیده باشی🙏🙏🙏🙏🙏
من خانواده ی شوهرم با اینکه اختلاف های فرهنگی خیلی زیادی باهم داشتیم و داریم ولی همیشه خوبی هاشون جل ...

نه اصلا هم طبیعی نیست که بری ی جایی و فقط ازتون پذیرایی بشه مگه رستوران رفتید!

آدم هرجا که میره در حد توانش باید کمک حال باشه!

خداییش ادمای خوبین خب بلخره هرچی خوب باشن بازم ما میگیم خانواده شوهرن و...من الان پدرشوهرم خرجیمونو میده دستش درد نکنه خیلی هوامونو داره بهم احترام میزارن ولی خب مادرشوهرم گهگاهی یه حرفی میزنه که نمیدونم من اشتباه برداشت میکنم یا نه چون من یکم حساسم 

مادر شوهرم و خانوادش اخلاقاشون خوبههههه و عالی تا قبل بحث مالی😂 چون خسیسن به نظرم  اما بقیه خ ...

این خصوصیت هم شاید خیلی دلایل داشته باشه عزیزم که شما ازش بی خبری

مثلا اگه بخوام یک مثال بزنم هم خانواده ی خودم.بابام متاسفانه خیلی خسیسن و اهل خرج کردن و کمک کردن به بچه ها نیستن.مامانم بنده خدا همیشه آبرو داری میکنن اگه تولدی هس بحث کادویی چیزی هس مامانم دیگه همه چی با خودشونه.عروسمون که توقعش بالاس به داداشم گفته شما که بابات پولداره پس چرا کمکمون نمیکنه‌‌....

میخوام بگم اون که از اخلاق بابام و اینکه همون کادویی چیزی هم هس مامانم با سختی تهیه میکنه خبر نداره که فقط میگه چرا کمکمون نمیکنن.