2777
2789

مادر همسر من یه کودن یه آدم دهن پاره بی عقل به تمام معناست تو خواستگاری متوجه بی عقلیش شدم یعنی اصلا تو یه حرفی میزنی هزاران برداشت میکنه جز اونیکه منظورت بوده باور کن منطق و فهم خوارج از این زن بهتر بوده  

بعد پسری ک این زن تربیت کنه چی میخواد بشه ؟! 

گوشیشو زده شارژه رفته خوابیده اومده با حالت طلبکارانه انگار ک جنایت کردم منو بسته ب فحش ک چرا گوشیمو از شارژ نکشیدی ؟؟؟ نمیبینی شارژش صد شده !!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پس قبولش کردی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بله حرفتو کامل درک میکنم 

خودم توش دارم زندگی میکنم همین شکلی 

روز خواستگاری متوجه بیشعوری مامانشو خواهراش شدم 

سنم کم بودو بی تجربه و احمق بودم اهمیت ندادم

شوهرم عین خودشونه

شوهرمو زمانی تونستم کنترل کنم که رفتو امدشو باهاشون تقریبا به صفر رسوندم 

البته من نرسوندم دعواشون شد و منم حرفمو گفتم و خیلی کم میره اصلا نمیره

اونارو میبینه بدتر میشه