میدونم شاید بعضیا دلشون پر باشه ولی به این فک کنین که هیچ انسانی کامل نیس و همه ی ماها هم درکنار خوبی هایی که داریم بدی ها و نقص هایی هم داریم.پس بی انصافیه که یک نفررو فقط از روی نقص هاش قضاوت کنیم.
بیایم یکم انرژی مثبت به هم بدیم و نیمه ی پر لیوان هم ببینیم
هرکسی یک نقص هایی داره عزیزم قرار نیس همه کامل باشن. منم با اینکه مستاجرم ولی مادرشوهرم اینا خونه ی ...
خداروشکر . شرایطت مثل ما هستش عزیزم 
اونا خونه ۱۵۰ متری میخرن با اینکه دو نفرن مغازه میخرن ماشین عوض میکنن
ما هم با بدبختی میگذرونیم😂
الحمدالله . بازم خداروشکر ❤
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نگو هیچوقت بدبختی تا خدا هس و روزی رسون خداست چرا چشممون به بنده ش باشه. اونا هم حتما تاحالا کمک ه ...
کمک مالی که نداشتن اما حمایت عاطفی داشتن و دارن . انشاالله خدا انقدر به خودمون بده که ما به بقیه کمک کنیم ❤❤❤❤
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نه به خدا خواهرم اگه وضع مالیمون خوب بود که بعد از ۵ سال ازدواج تو شهره کوچیک یه خونه می گرفتیم یعنی اونقدر جیبشو تیغ می زنن که نمی تونیم شوهرمم خیلی آدم ساده ای هست
نکته مثبتش اینه که دوس دارن تو فامیلشون پز منو بدن واسه همین از پیشرفتام ناراحت نمیشن. اما خیلی غیبت میکنن و حرف درمیارن انتظاراتشونم به سیاره مریخ میرسه.ازشون خوشم نمیاد