2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده ی شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
هرکسی یک نقص هایی داره عزیزم قرار نیس همه کامل باشن. منم با اینکه مستاجرم ولی مادرشوهرم اینا خونه ی ...

خداروشکر . شرایطت مثل ما هستش عزیزم ‌

اونا خونه ۱۵۰ متری میخرن با اینکه دو نفرن مغازه میخرن ماشین عوض میکنن

ما هم با بدبختی میگذرونیم😂

الحمدالله . بازم خداروشکر ❤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر . شرایطت مثل ما هستش عزیزم ‌ اونا خونه ۱۵۰ متری میخرن با اینکه دو نفرن مغازه میخرن ما ...

نگو هیچوقت بدبختی

تا خدا هس و روزی رسون خداست چرا چشممون به بنده ش باشه.

اونا هم حتما تاحالا کمک هایی داشتن

نگو هیچوقت بدبختی تا خدا هس و روزی رسون خداست چرا چشممون به بنده ش باشه. اونا هم حتما تاحالا کمک ه ...

کمک مالی که نداشتن اما حمایت عاطفی داشتن و دارن . انشاالله خدا انقدر به خودمون بده که ما به بقیه کمک کنیم ❤❤❤❤

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
کارمند بانکن؟؟پس میدوننن وضع مالیشون ماشالله خوبه

نه به خدا خواهرم اگه وضع مالیمون خوب بود که بعد از ۵ سال ازدواج تو شهره کوچیک یه خونه می گرفتیم یعنی اونقدر جیبشو تیغ می زنن که نمی تونیم شوهرمم خیلی آدم ساده ای هست 

نه به خدا خواهرم اگه وضع مالیمون خوب بود که بعد از ۵ سال ازدواج تو شهره کوچیک یه خونه می گرفتیم یعنی ...

اگه شوهرت ساده ن پس تو میتونی به هوای خیلی چیزا ازشون پول بگیری و همونو پس انداز کنی.که دیگه پولی نمونه که بدن به بقیه.

نکته مثبتش اینه که دوس دارن تو فامیلشون پز منو بدن واسه همین از پیشرفتام ناراحت نمیشن. اما خیلی غیبت ...

چقدر خوب که از این قضیه میتونی به نفع خودت استفاده کنی و پیشرفت کنی.عالیه

اگه شوهرت ساده ن پس تو میتونی به هوای خیلی چیزا ازشون پول بگیری و همونو پس انداز کنی.که دیگه پولی نم ...

آره عزیزم مجبورم همین کارو کنم میدونی منم میسپارمشون به خدا حلالشون نمی کنم به حر حال اون دنیای هم هست دیگه

آره عزیزم مجبورم همین کارو کنم میدونی منم میسپارمشون به خدا حلالشون نمی کنم به حر حال اون دنیای هم ه ...

دل خودت نزار از این کینه سیاه بشه چون مانع زندگی شیرین و عاشقانه با شوهرت میشه.به قول خودت بسپار به خدا و به راه خودت ادامه بده