2777
2789
عنوان

بیاین از خوبی های خانواده ی شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست

مادرشوهرم خیلی مهربونه خیلی

اصلااا تاحالا بلند حرف زدنشو باهیچکس ندیدم

هوامونو خیلی داره

همش دست ب کمکه

میریم خونش میگه نه نهههه توبشین

وناگهان از خواب پریدم🤕🤕🤕🤧😐😐😐😐😐

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کینه ای نیستن،خیلی مهربونن،چیزی تو دلشون نیست،اگه برخورد اشتباهیم کنن از روی ندونستنه نه بدجنسی ...

وای چقدر خوب عزیزم.مادرشوهر منم همیشه دوس دارن من توی مجلس یا مهمونیاشون خیلی خوب ظاهر بشم.شده خودشون برام لباس خریدن یا مثلا گفتن موهاتو اینطوری کن بیشتر بهت میاد.

من خانواده ی شوهرم با اینکه اختلاف های فرهنگی خیلی زیادی باهم داشتیم و داریم ولی همیشه خوبی هاشون جل ...

وویی مادر شوهر منم اینجوره بخدا موقع حاملگیم دقیقا اینجور بود الانم اینجوره هروقت میریم خونشون موقع برگشت ناراحت میشه میگه چرا میخواید برید خیلی مهربونه خدایی عین مامانمه

💞جان من و جان تورا هردو بهم دوخت قضا💞

درسته توقعات زیاد و بیجا و یکم زورگوییشون آدمو اذیت میکنه

ولی در کل واسه من آدمای خوبین و اصلا اهل بدی کردن نیستن

با محبت و مهربون

مادرشوهرم خیلی باسلیقس و مهربون

باهم یجاییم با همه این تفاسیر من سعی میکنم فاصله و حریم بیشتری بینمون ایجاد کنم تا خوبیِ رابطه خراب نشه

وویی مادر شوهر منم اینجوره بخدا موقع حاملگیم دقیقا اینجور بود الانم اینجوره هروقت میریم خونشون موقع ...

مادرشوهر من اشک توی چشماشون میشینه بخدا.به شوهرم میگم دوس دارم برم خونشون ولی وقتی میخوام برگردم خونه خودمون دلم خون میشه

درسته توقعات زیاد و بیجا و یکم زورگوییشون آدمو اذیت میکنه ولی در کل واسه من آدمای خوبین و اصلا اهل ...

دقیقا همینه عزیزم.خوب خوب خوب هم که باشن بایزم باید حریم شخصی حفظ بشه.من حتی با مامان خودمم حد و مرزمو حفظ میکنم

اصلا کینه ای نیستن،خیلی مهربونن،چیزی تو دلشون نیست،اگه برخورد اشتباهیم کنن از روی ندونستنه نه بدجنسی ...

خوش بحالت. برعکس مادرشوهر من که خسیس و اهلِ دخالتِ  انقدر دعوا میندازه و دخالت میکنه و دنبال پول خانواده ی منه که اصلا همون یکی دوتا خوبیشم به چشمم نمیاد 

.